Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - dámské a pánské spodní prádlo - župany - pyžama - povlečení

Prodej, e-shop: - spodní prádlo - plavky, korzety - šperky, šátky a módní doplňky.

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -šicí a vyšívací stroje domácí i průmyslové -náhradní díly k šicím strojům -textilní galanterie -nitě, knoflíky, zipy, jehly -krejčovské nůžky -žehlicí technika -krejčovské panny. Opravy: -domácí i průmyslové šicí stroje všech značek.

Certifikát ČSN EN ISO 90002. Výroba, prodej: -atypické zdravotní matrace na míru pro každého -specializace na klouby, páteř, ploténky -hygienická nezávadnost -alergicky neutrální -dokonalá přispůsobivost k tělu -výborná vzdušnost -studené PUR pěny s otevřenými póry -možnost použití bezlamelového roštu -velké odvětrávací ...

Módní boutique: -plesové a společenské šaty.

Prodej oblečení pro děti a maminky. Nabídka bavlněných dětských plen, kočárků a hraček pro děti do 3 let.

Maloobchod, prodej oděvy, textil - kojenecké zboží - punčochové zboží - prádlo - dětské oblečení - dámské a pánské oblečení - vázanky - šály a doplňky - bižuterie - zboží pouze české výroby

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Velkoobchod a maloobchod: - ochranné pracovní prostředky: - pracovní oděvy včetně potisku - rukavice kožené, nitrilové, chemicky odolné - svářečské potřeby(rukavice, oděvy, masky) -respirátory, masky, filtry - sluchátka, zátky do uší - brýle, ochranné štíty - pracovní obuv - přilby - drogerie.

Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Velkoobchod s luxusním koženým zbožím včetně reklamních kožených předmětů (dovoz Indie): -Cestování: -manikúry -ostatní -pouzdra na doklady. -Diáře -Drobnosti -Fancy -Kancelář: -aktovky -desky -ostatní -spisovky. -Peněženky: -dámské -pánské. Prodej i v ...

HUDYsport: - síť outdoorových prodejen s vybavením pro turistiku, horolezectví, camping a pobyt v přírodě. Specialista na skialpinismus a telemark. - oblečení - batohy - stany - spací pytle - trekingová obuv - sandále - vařiče - karimatky - lana, lezečky, a další.

Nabízím: - šití dílů a doplňků pro exteriéry a interiéry.

Výroba a prodej: - ortopedická obuv, vložky a zdravotní doplňky.

Prodáváme spodní a noční prádlo, plavky a pyžama. Nabízíme italské prádlo značek LORMAR.

Prodej, eshop: -pánské a dámské oblečení -obuv, žabky -kabelky, tašky a doplňky -župany, pyžama -čepice. Značky: Diesel O´neill Pepe Jeans Poolman Replay.

Výroba, prodej: -postele -vodní lůžka -čalounění doplňky -matrace na míru. Oprava a renovace: -starý a starožitný nábytek. Čalounění: -dveří. Oprava: -čalounění. -autočalounění.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

Česká těhotenská móda ve čtyřech kolekcích. Prodej celého programu Anita Maternity ve specializované prodejně prádla v Praze.

Kojenecke.cz - prodej, maloobchod, e-shop: - kojenecké a dětské oblečení, textil - autosedačky, krosny, křesílka, golfáče, hračky - vaničky, matrace, klíny pod matrace - kočárky, podložky, postýlky, povlečení, nebesa, látkové pleny, deky - kojící podprsenky, noční košile na kojení, tampony, odsávky, formovače bradavek. Provozovny: - ...