Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - galanterie - nitě, příze, stuhy, vyšívací tkaniny - pletací potřeby - špendlíky, zipy, vatelíny, vlizelíny - nůžky, řezáky - krejčovské potřeby.

Prodej, bazar - dětské povlečení - kapsáře - spací pytle - mantinely a nebesa do postýlek - hrací deky - matrace - postýlky.

Maloobchod, splátkový prodej, prodej MULTISERVIS: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky -postele s polohovací matrací BÁRA, SÁRA -koberce.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, prodej na dobírku, E-shop: - výrobky z ovčí vlny (prošívané vlněné přikrývky, deky, polštáře) - výrobky z počesané vlny (přikrývky, podložky, polštáře) - přikrývky, deky, polštáře (peří, umělá střiž, duté vlákno, kuličky) - ložní povlečení. Čistírna, prádelna: - oděvy, textil, ...

AZ Shop Pacov je kamenný obchod s kvalitními dřevěnými hračkami, které jsou kreativní a vzdělávací. Dále nabízí sortiment kojeneckých či dětských oděvů. V rámci prodeje dámského a pánského oblečení se specializují na výrobky původem z Itálie a Turecka.

Prodej, e-shop: - batohy - sportovní tašky. Výroba: - transportní obaly na míru - zakázková výroba kufry, tašky.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony.

SVĚTLÁTEK.CZ se zaměřují na prodej kvalitní plavkoviny, sportovních - textilních materiálů a dalších.

Maloobchod, prodej: - záclony, dekorační a potahové látky, tapety - koberce, PVC, linolea, dřevěné a laminátové podlahy - deky, přehozy, povlečení, polštáře, přikrývky, ubrusy, prostírání - garnýže, rolety, žaluzie, nábytek a bytové doplňky. Šití záclon na míru. Pokládka: - podlahové krytiny.

E-shop obleč oblek se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálních dámských a pánských doplňků. Prodáváme kravaty, motýlky, brože, ozdoby do klopy a další.

Naše spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě na Vysočině se zabývá prodejem kvalitních postelí, matrací, přikrývek, roštů, dětských postelí, zdravotních matrací, roštů a dalších doplňků pro vybavení dětských pokojů i ložnice. Vše můžete zakoupit i v našem eshopu. Pořídíte u nás pomůcky alternativní medicíny či židle Spinalis.

Internetový prodej dámského oblečení

Internetový obchod - spodní prádlo - plavky - kabelky - bižuterie.

Bohuslav Voda se zaměřuje na prodej látek, tkaniny a bytového textilu.

Prodej, e-shop - obuv dámská, pánská. Ekologická drogerie.

Hana Sochorová se zaměřuje na výrobu a prodej společenských šatů a kostýmů.

Jan Jeletz se zaměřuje na prodej dětského zboží.

Lion Pepe s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oblečení z recyklovatelných materiálů.

Jiří Hráček se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských plavek.

Mgr. Petra Ryšavá se zaměřuje na prodej oblečení pro děti a dospívající.

Kamenná prodejna memolli se širokým výběrem dámského oblečení a módních doplňků.

Miroslava Přenosilová Nevěčná se zaměřuje na prodej pletacích přízí, jutových věcí, vláken, setů na kabelky a mnoho dalšího.

Nutty, s.r.o. provozuje obchod s vybavením pro miminka jako je oblečení, dudlíky, kočárky, autosedačky a mnoho dalšího.

KARO Production s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej produktů z buvolích a hovězích usní.