Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Dodávky, velkoobchod, prodej: - textilní zboží do hotelových, lázeňských a nemocničních provozů, sociálních ústavů, studentských kolejí, dětských domovů - ložní soupravy, přikrývky, prostěradla, deky - závěsy, záclony, garnýže - matrace, ubrusy - oblečení pro personál - hotelový, zdravotnický textil. E-shop: - luxusní přikrývky, ...

Půjčovna: - společenské šaty - více než 60 modelů večerních šatů dovezených výhradně z USA - módní doplňky - střevíčky - kabelky - šperky.

CANIS Safety a.s. je ryze česká společnost - přední český dovozce, výrobce a distributor osobních ochranných pracovních prostředků a pomůcek zajišťujících bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Vznik společnosti se datuje do roku 1993, kdy byla založena bratry Jaromírem a Jiřím Ratajovými jako sdružení dvou fyzických osob. V roce 2003 jsme se ...

Velkoobchod: - kojenecké a dětské zboží. Velkoobchod, prodej: - dětské kočárky a příslušenství - dětské autosedačky a příslušenství - luxusní dětské kočárky a příslušenství.

Výroba, prodej: - autoplachty na všechny typy vozidel - reklamní nápisy na autoplachty - vložky do bazénů - reklamní plachty.

Výroba, prodej: -brusivo, lepidla, lepicí pásky -ochranné pomůcky. Pobočka: -Jihlava, Za Prachárnou 47 tel: 567578050-55, fax: 567320373 piskacasyn@piskacasyn.cz

Velkoobchod: - kožené zboží, - oděvy pro volný čas.

Výhradní distributor italské značky Chicco a značky COLUMBIA SPORTSWEAR na českém trhu, prodej vlastní značky sportovního oblečení LOAP, dětského oblečení Gemini a výrobků Hamax AS.

Prodej: - paruky z USA od firem Alan Thomas Designs a Jon Renau - klobouky od českých firem Tonak, Karpet, Jircha Art a Anytra - šály, šátky, kabelky a různé módní doplňky.

E-shop, prodej, internetový obchod: -spodní prádlo -dámské prádlo -pánské prádlo -kalhotky, tanga, podprsenky -trenýrky, boxerky -šaty, mikiny, trika, tričko, svetry, kraťase -doplňky, náramky, prstýnky, naušnice, laky Jessica, Power balance, Pull-in/Kanabeach.

Půjčovna: -svatební šaty -značkové Španělské svatební šaty St. Patrick.

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty.

Půjčovna, pronájem: -svatební šaty -doplňky -snubní prsteny. Šití svatebních modelů na zakázku podle přání zákazníka.

Svatební salon Paris Look: - francouzské svatební šaty Pronuptia - šaty pro všechny typy nevěst do velikosti 62 - doplňky do vlasů - spodní prádlo - oblečení pro ženicha - moderní pánské obleky ve všech barevných tónech - snubní prsteny, oznámení, svatební obuv, výzdobu svatební tabule, šerpy, výzdoba - pro rodiče a svědky ...

Dítě a já E-schop Zásilkový obchod: -potřeby dětí a maminek -hračky, textil, boty, knihy, kosmetika, kočárky -zboží pro děti.

Výroba, návrh, prodej, e-shop: -prádla -termoprádlo -dámské prádlo -pánské prádlo, spodky -prádlo pro sport -čelenky -ponožky -triko, třička -dlouhé nohavice, trenýrky -kombinézy, pulovry, mikiny -cyklokalhoty, cykloprogram, pláštěnky -plavky zakázkové, sériové -fitkalhoty.

Kalamita design Oděvní návrhářské módní studio: -originální autorská móda -doplňky a šperky -ruční výroba, vlastní návrhy E- shop (šperky, trička, kabelky .... ). -Originální mladá móda

Výroba, prodej: - ortopedické matrace na míru.

Maloobchod, prodej: -textilní zboží -kožené zboží -papírnické zboží -obuv -dárkové zboží -hračky -sportovní zboží.

Internetový prodej: -značkové dámské, pánské i dětské oblečení -nabídka triček, mikin, tepláků, kalhot, bund a doplňků.

Výroba dětské oblečení, oděvy, textil. e-shop: -trička -mikiny, bundy -tepláky, kalhoty, kraťasy -šaty, sukně, zástěry -čepice, šály -pižamo, noční košile