Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba dětské oblečení, oděvy, textil. e-shop: -trička -mikiny, bundy -tepláky, kalhoty, kraťasy -šaty, sukně, zástěry -čepice, šály -pižamo, noční košile

Prodej, e-shop: -dekorace do bytu -bytové doplňky, dekorace pro děti, dřevěné i proutěné dekorace, zahradní keramika a doplňky, bytový textil, koberce, hodiny a budíky, fotorámečky, stojany na květiny, šperkovnice, dárkové předměty, samolepící dekorace na zeď, vánoční i velikonoční dekorace, svíčky a svícny -Cow parade.

Přímý dovoz textilu a látek ze Spojených Arabských Emirátů: - klasické kostýmové materiály - exkluzivní látky v podobě šifonů, hedvábí, krajek, krajka, sametů, saténů a vyšívaných tylů - velký výběr elastických materiálů: - zhotovení trik, halenek, tunik, šatů - indické šifónové trojkombinace. - omezeném množství zhotovujeme i ...

Prodej: Zakázkové šití: -bytový textil -záclony -závěsy -polštáře.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy

Opravna koženého zboží. Oprava: - obuv - kabelky - kožené zboží. Čalounění: - dveře - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import, export: - metrové tkaniny a podšívky - polyesterové tkané podšívkoviny, podšívky Tafetex - dekorační látky, metrový textil - vrchní tkaniny pro dámskou i pánskou konfekci - Mikrofibra, Oxford.

Dovoz, vývoz a distribuce: - obuv - čistící prostředky na obuv.

Výroba geotextilií, transportních pásů a technických tkanin, převážně určených pro gumárenský a automobilový průmysl.

IMTEX-dům textilu Maloobchod, prodej: -bytový textil -oděvní metráž -textilní galanterie.

Dovoz a distribuce: - vyšetřovací rukavice latexové - vinylové - nitrilové - chirurgické rukavice latexové sterilní - ústenky - pokrývky hlavy - návleky na boty.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.

Prodej, maloobchod: -obuv, (boty) pánská, dámská, dětská -punčochové zboží -kožená galanterie.

Výroba: - kůže - koženka - vybavení pro dětské pokoje - zatahovací dveře - nábytek z masívu.

Výroba, prodej: -divadelní závěsy -opony.

Výroba, prodej: - ponožky - zdravotní ponožky - podkolenky - punčochové zboží

Výroba, šití i na zakázku, prodej: -oděvy nadměrné velikosti. Prodejna Buci XXL: -Hybešova 35, 602 00 Brno, tel.543 215 357 po-pá 9-17.30

- bytový textil - metrový textil - hračky - cestovní agentura

Maloobchod, prodej: - kožená galanterie: - dámské kabelky - pánské aktovky - peněženky pánské, dámské i flekovky - ledvinky - diplomatky - nákupní tašky - opasky - batohy, batůžky - přívěsky na klíče, klíčenky.

Výroba, tkalcovna: - pánské, dámské, dětské kapesníky - froté ručníky a osušky - bavlněné ubrusy, ubrousky, ručníky a utěrky - jemné bavlněné tkaniny - košiloviny - lůžkoviny - pyžamovina. Tkaní, bělení, barvení a upravování textilních surovin. Nabývání a odbyt těchto surovin a zboží tohoto druhu. Zahraničně obchodní činnost: - ...

Interiérové studio a e-shop s širokou nabídkou produktů a služeb. Tapety, samolepicí dekorace, disney dekorace, dětské tapety, hodiny, stropní kazety, plovoucí podlahy, kusové koberce, bytové dekorace. Pro Vaše zahrady máme bazény, vířivky, další doplňky.

Prodej, e-shop: - pyžama - župany - ložní povlečení - polštářky - trička - spodní prádlo Kosmetika Avon

Kurzy patchworku, kurzy šití oděvů, šicí stroje Bernina - Bernina Centrum AV. Výroba bytového textilu technikou patchwork. Bernina centrum - Šicí stroje Bernina, overloky, příslušenství. Poradenství, prodej, zaučení 7dnů v týdnu. Internetový prodej šicích strojů, příslušenství a galanterie.