Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svršky obuvi -obuvi.

Zastoupení značky Blue Willis. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámská a pánská luxusní konfekce (oděvy, oblečení). Zabýváme se prodejem dánských značek BLUE WILLIS, MICHA, KELLO, REDGREEN, SUNWILL. Jsme výhradní dovozci v ČR a SR. Více o naší firmě a prodejnách naleznete na webových stránkách www.bluewillis.cz

Výroba: -kožené rukavice -rukavice ze speciálních textilních materiálů -rukavice dámské, pánské, řidičské a speciální.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Krejčovství, šití na zakázku.

Výroba - zdravotnictví: - vata a obvazový materiál - jednorázové zdravotnické prostředky - zdravotnické přístroje a zařízení, chirurgické a ortopedické pomůcky. Barrier - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, ústenky, incizní fólie. Klinidrape - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, návleky na ...

Maloobchod, e-shop, prodej: - dětský nábytek - postýlky.

Prodej: - metrový textil - galanterie

Prodej, e-shop: - zdravotnické pomůcky, zdravotnické potřeby - zdravotní obuv - ortopedické vložky - ortopedické pomůcky - měřiče tlaku, glukometry - vozíky, kočárky - obvazový materiál - kosmetika.

Internetový prodej, e-shop: - oděvy pro orientální tanec - sukně, kalhoty - náušnice - kamínky, kameny.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytový textil, metráž - záclony, závěsy, ubrusy - lůžkoviny - povlečení - potahové látky, přehozy, deky.

Maloobchod, prodej: - dětský a kojenecký textil, oděvy - kojenecké a dětské potřeby - kočárky - vaničky - postýlky - autosedačky - chodítka - židličky - ohrádky.

Zdravý spánek a vybavení ložnic. Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací Zakázková výroba: -postele -skříně.

Prodej, maloobchod: -oblečení, kočárky, autosedačky, chodítka, židličky, postýlky a další kojenecké zboží.

Výroba, velkoobchod, prodej: - ponožkové zboží silon, bavlna. Možnost zajištění rozvozu zboží. E-shop

výroba a prodej oděvních modelů zejména pro ženy, malovaná móda, úplety, riflový program plus sizes, nadměrné velikosti, pro baculky důraz na střih a kvalitu provedení maloprodej i velkoprodej, výroba a prodej doplňků - šperky, šály, kabely Zkušebna a krejčovský salón firmy ALIADO, s.r.o. . Výroba: - oděvní modely na zakázku - ...

Prodejna obuv-textil Prodej: -obuv zimní, společenská, sportovní -textil.

Prodej: -textil a oděvy -zimní bundy pánské, dámské, dětské.

Výroba, velkoobchodní prodej: - pracovní pomůcky - ochranné pomůcky - pracovní oděvy - pracovní obuv - rukavice - brýle - ochrana hlavy, sluchu, očí - čisticí prostředky - pracovní drogerie - zdravotní potřeby.

Prodej: -textilní galanterie. - oděvy, látky, prádlo.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty -kožená galanterie -punčochové zboží.

Prodej: -pánské prádlo -pánská móda.