Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Opravna obuvi. Oprava: -obuv. Prodej: -kožené zboží.

Maloobchod: -pánské a dámské spodní prádlo -punčochy, ponožky -dětské oděvy.

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Výroba, velkoobchod: -pracovní oděvy, rukavice -ochranné pracovní pomůcky -montérky, pracovní vesty, kombinézy, rukavice, holiny, obuv-farmářky, trička, košile flanel, bundy.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.

Svatební agentura. Provoz půjčovny svatebních, společenských i plesových oděvů, pánských obleků a šatů na maturitní plesy či družičky. Zajištění svatebního oznámení.

Maloobchod, prodej: -největší výběr látek na vrchní i společenské oblečení.

Firma se specializuje na prodej textilu a textilní galanterie.

Výroba a prodej: -ložní prádlo -prošívané deky a polštáře z polyesterových roun -internetový obchod.

Prodej, e-shop: -batohy, běžecké boty -brýle, bundy lyžařské,snowboard, zimní -cyklistika, čepice, fleece, helmy -horolezecké vybavení, chrániče -kalhoty, kola, kolečkové brusle -košile, kraťasy -lyžařské boty, kalhoty -lyže, mikiny street -obuv sportovní, street & skate, trekking, vysoká -plavky, ponožky -rukavice -sandály ...

Eshop, prodejna: -odeslání zboží ještě v den objednávky. Sortiment: -čepice, halenky, kabáty, jarní bundy, zimní bundy, košile, kostýmy, noční prádlo, plavky, prádlo, župany -pánské prádlo spodní i noční.

Obchodní činnost. Oděvní výroba.

Výroba, prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - klobouky, barety, čepice, kšiltovky - bižuterie, šperky, náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky - minerály.

Prodej, maloobchod: - pánská, dámská i dětská obuv

Firma se zabývá: - výroba batikované a malované oblečení

Maloobchod, prodej: - dětská, dámská, pánská obuv.

Maloobchod: - textil -galanterie. Půjčovna: - svatební šaty.

Prodej: - koberce - bytový textil. -prodej: -dětský textil, papír -půjčovna: -svatební šaty.

Prodej: - obuv - kožená galanterie - textil ( dámský, pánský, kojenecký ) OBUV Sedláčkova 104 ČELÁKOVICE Tel.: 326 994 507

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -rybářské potřeby -víkendové zboží -obuv -textil.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské a dětské.