Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: -kožešnická. - lůžkoviny vlněné - domácí obuv. Zdravotní doplňky vlněné: -rukavice -ledvinové pásy.. Děti: -kojící polštáře -pelíčky -bryndáky -fusaky -lůžkoviny dětské -matrace dětské -obuv domácí dětská.

Zakázkové šití, výroba, oprava: - kožené oděvy - kožené pracovní brašny. Prodej: - pánské, dámské kožené oděvy, opasky - kožená galanterie.

Prodej: - nový i použitý textil.

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské. -textil. Půjčovna: -svatební šaty.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy -kožená galanterie -zlato, šperky.

Prodej: -textil -oděvy -módní textil. Reklamní a propagační činnost včetně realizace. Nájem a pronájem movitých a nemovitých věcí.

Svatební salon, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské obleky -svatební doplňky -svatební oznámení -snubní prsteny -dorty, drobné pečivo.

Maloobchod, prodej: -kusový textil -metráž, látky -společenské oblečení -sportovní oblečení.

Výroba oděvů, oděvních doplňků a metrového i bytového textilu.

Módní salon Posch. Prodej: -oblečení, obuv a doplňky pro dámy a pány od světově proslulých módních návrhářů: ESCADA, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, FERRÉ Milano, AIGNER, BOGNER, Faith Connection, RIANI, VERSACE Collection, John Galliano, LAGERFELD, TRUSSARDI JEANS, AZZARO, HILTL. Služby: -profesionální vizážisty a stylisty -úprava ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zimní dámské pláště.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Hračky pro holky i kluky: -pěnové dekorace -puzzle -karnevalové kostýmy -šátky Buff pro děti i dospělé -cyklosedačky -outdoor a sportovní zboží -funkční prádlo pro děti i dospělé -batohy do školy i pro volný čas -výrobky pro bezpečí nejmenších.

Dokonalá úprava okna. Zakázková výroba, šití, prodej, maloobchod, návrhy, poradenství: - bytový textil - záclony - závěsy (praktické, originální) - rolety - řasící pásky - záclony a závěsy - ložní soupravy, povlečení - stolní konfekce (ubrusy, prostírání) - potahy, přehozy. Prodej: -šicí stroje SINGER a příslušenství.

Prodej, výroba: - kožešinové a kožené výrobky.

Služby: -prodej textilní galanterie -opravy oděvů a prádla. -textilní výroba.

Šicí centrum. Prodej: - galanterie, látky, metráž.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -KOVRAL-tuzemské i zahraniční výroby -klasické všívané -syntetické, vlněné -ložnicové soupravy -linolea -PVC, šíře 150-200 cm -koupelnová -bytový textil -záclony, dekorační látky -lůžkoviny, prostěradla, povlečení -osušky, ručníky, utěrky -ubrusy-látkové, PVC.