Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Vyberte si ze široké nabídky našich služeb. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či připomínkou. Nabízíme tyto služby opravy sedacích souprav opravy kožených sedacích souprav, křesel a židlí opravy všech typů křesel opravy čalounění restaurací a hotelů opravy kuchyňských rohových lavic opravy židlí ...

Prodej, maloobchod: -kojenecký textil -dětský textil do velikosti 140 -kosmetika pro děti -hračky pro batolata -kočárky, autosedačky, chodítka -přebalovací pulty -postýlky, ohrádky -jednorázové plenky. Výhradní zastoupení firem: -DARA, NEKKO, SVOBODA, QUEEN, DUMBO. Komisní prodej: -dětská autosedačka.

Prodej a servis lékařských meřicích přístrojů, fantomů. Nabídka ochranných pomůcek.

Výroba a prodej ponožek, velkoobchod i maloobchod: - ponožky s firemním logem - klasické ponožky, - sportovní ponožky - ponožky pro volný čas - dětské ponožky - pracovní ponožky - pánské ponžky - dámské ponožky.

Výroba a prodej - povlečení - ložní prádlo - prostěradla - ručníky a osušky - utěrky a pracovní ručníky - obchodní řetězce - velkoobchody - obchody - privátní osoby - internetový obchod

Výroba, prodej, velkoobchod: - kojenecké, dětské zboží

Výroba: - pánská konfekce - konfekce pro manažery firem - profesní oblečení - šití na míru.

Zdravé spaní U Dvořáka Maloobchod: - postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny pro alergiky, anatomické polštáře. - povlečení, deky.

Velkoobchod, výroba, e-shop: - dětské punčochové kalhoty (bez šlí, se šlemi, s pružnými šlemi) - kamaše (punčochy bez šlapek) - dámské a pánské punčochové kalhoty - bavlněné ponožky (ponožky bavlna).

Prodej, oprava, servis, revize: - motorové pily, sekačky a zahradní traktory - široký sortiment značek PARTNER, JONSERED, STIGA, JOHN DEERE, MTD, Dolmar, Makita Broušení: - řetězy a pilové kotouče. Prodej: - švédské motorové pily a křovinořezy od amatérských až po profi - náhradní řetězy pro všechny značky - pilníky - motorové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -brusivo, řezné a brusné kotouče -nářadí -nástroje -ochranné prostředky -hmoždinky -sklíčidla -ruční pily (pila) -vrtáky, frézy Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí. Značky: NAREX, PROTOOL, MAKITA, METABO, BOSCH, DEWALT, HITACHI, SOLO, MILWAUKEE, KRESS, FEIN, HECHT, KLINGSPOR, ...

Prodej galanterie, galanterních výrobků: - zipy, šicí nitě, řezané stuhy, suché zipy - kovová galanterie - značka Diktas, Prym Fashion, Fiocchi, Eclair, Krass+Wissing, Velcro, Madic.

Prodej: - kožená galanterie - kabelky, tašky, kufry - školní aktovky, batohy - školní pouzdra - manikúry - punčochové zboží.

Výroba z juty: - příze - motouzy - vázací pásky - pytle - dárkové pytlíky - jutové a kokosové geotextilie - dekorační tkaniny.

Textilní výroba: - přádelna, skárna - výroba jednoduchých a skaných přízí

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Prodej: -dámské oděvy, dámské oblečení.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty, kožená galanterie.

Brašnářství a sedlářství. Výroba, prodej, oprava: - výroba z kůže na zakázku - brašnářské zboží - autoplachty - plachty - brašny - kožená galanterie - autočalounění.

Výroba a prodej: -oděvy pro plnoštíhlé -nadměrné velikosti - společenské oděvy, svatební oblečení -dámské, pánské oděvy blejzry, halenky, kalhoty, sukně, vesty, pánská saka, kalhoty, košile, bundy, kabáty, paleta, šaty, společenské šaty -těhotenské oblečení.

Textilní výroba: -šaty a oblečky na panenky -pyžama, noční košile -šatové zástěry -kuchyňské zástěry a chňapky -prádlo pro děti i dospělé.

Výroba, export: - kožené oděvy - módní doplňky.