Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - textil, oděvy, oblečení - stříbrné doplňky, hodinky.

Kožešnictví. Velkoobchod: - oděvní usně - kožešiny - oděvy. Prodej: - kožené oděvy - kožešinové oděvy.

Maloobchod, prodej: -oděvy -značkový textil.

Oprava: -obuv, obuvi, boty.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Maloobchod, prodej: -oděvy -punčochové zboží -prádlo -svetry.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské oděvy

Výroba a opravy kožených předmětů, zakázková výroba pro historický šerm, sokolníky a myslivce...výroba pozder, opasků, brašen, kabelek a šperků..individuální zakázky...

Nabízíme kvalitní značkové pánské spodní prádlo. Nabízené spodní prádlo máme skladem, expedice druhý den po objednání. Slipy, boxerky, tanga, plavky, jock-straps, slipy s váčkem, erotické pánské spodní prádlo.

Prodej, výroba: - doplňky pro nevěsty: - tylové závoje - svatební vývazky - svatební podvazky - doplňky pro družičky - rukavičky.

Výroba, prodej: - textilní galanterie.

Ruční výroba, prodej: -módní, textilní a bytové doplňky -paličkování -ruční malování na hedvábné šály a kravaty.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - ponožky - dámské, pánské, dětské, sportovní - punčochy, dámské punčochové zboží, podkolenky - dětské punčocháče. Výroba: - reklamní ponožky dle Vámi navrženého loga.

Textilní výroba: -technické textilní výrobky -bytový textil -sportovní a pracovní oděvy -lehká konfekce -oděvní doplňky.

Výroba, šití, prodej: -dámská textilní konfekce -halenky -kalhoty.

Výroba, prodej: - povlečení - ložní prádlo - peřiny - prostěradla.

Výhradní dovozce značky G-STAR RAW DENIM. Prodej: - pánské módy - dámské módy světové značky v centru Prahy. Založení společnosti G-STAR se zapisuje již v roce 1989 a od té doby je znám se svým inovativním a špičkovým stylem ve světě denim. Posouvání hranic, neustálé experimentování a vývoje produktů, vedl k posílení značky po celém ...

Výroba textilních kapesníků a šátků.

Čalounění nábytku a interiérů automobilů. Prodej, maloobchod: - potahové látky, koženky - molitan včetně sedlářských výrobků