Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, prodej: - těhotenská móda (těhotenské oblečení, oděvy) - těhotenské kalhoty a sukně - těhotenské noční košile a pyžama - módní halenky, trička. Výhradní distributor Windstar v ČR.

Internetový obchod, prodej: - dětská značková obuv (dětské boty).

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -pánské oděvy.

Naše služby: - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Prodej a distribuce výrobků z kůže a kožešin.

Velkoobchodní a internetový prodej deštníků a pláštěnek. Novinka na trhu - pláštěnky PEVA.

Kožešnictví. Výroba, prodej, opravy: - kožešnické výrobky.

Výroba, prodej: - kožené a kožešinkové oděvy - kožené a kožešinkové zboží.

Maloobchod, prodej, E-shop: - sportovní oděvy, oblečení - specializace na hokejové zboží, hokejová výstroj - sportovní potřeby - sportovní doplňky, sportovní obuv značek Nike, Adidas, Puma, New Balance (pro fotbal, tenis, běh, basketbal, volný čas).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metráž, metrový textil, látky, úplety. Provozovny: -Brno-Žabovřesky, Horova 10/1627 -Brno-Řečkovice, Novoměstská 43/1740.

prodej: -dámské spodní prádlo -dámské noční prádlo -dámské plavky

Nabízí: -dětské oděvy -kojenecké zboží. Husova 21/5, 290 01 Poděbrady I Telefon 325 610 626

Dětský bazar Sluníčko: - sortiment pro těhotné - dětské kočárky, sedačky - kojenecké pomůcky - oblečení.

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.

Půjčovna, zapůjčení: -svatební šaty. -společenské šaty. -pánské obleky.

Zakázková výroba, prodej: -čalouněný nábytek (sedací soupravy, matrace, válendy s úložným prostorem, taburety) -čalounění dveří, skříněk -válendy s úložným prostorem -veškeré čalounické, dekoratérské práce. Oprava: -čalounění (nábytek, dveře, skříně) -klasický nábytek. Šití: -záclony, závěsy. Prodej: -400 druhů ...

Maloobchod, prodej: -hračky -kojenecké zboží.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -textil.

Výroba, prodej: - dámské a pánské kožené oděvy. Velkoobchod: - oděvní usně.

Sklad,výroba: -OOPP,ochranné pracovní pomůcky: -pracovní rukavice.

Výroba a prodej vázacích prostředků. Dodáme vázací prostředky - ocelová lana, řetězy (dopravníkové, sněhové, lesnické), textilní popruhy (zvedací, nekonečné, upínací, smyčky, atypické šití), manipulační traverzy a svěrky, oka, háky, svorky, třmeny.

Naše firma se zabývá prodejem streetwearového oblečení. V současné době jsme partnery značek Pit Bull, Thor Steinar, Grobschlaechter, Ansgar Aryan, Pretorian, Hooligan, Troublemaker, La Vida Loca, Everlast, Lonsdale, Benlee, Hardcore united!