Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Online prodej second hand oblečení. Dámský, pánský i dětský sortiment.

Pletené šály: - standardní rozměr je cca 140 x 18cm - vyrobeno ze 100% acylu - minimální počet 50ks - cena při minimálním odběru 120, 00Kč + Dph - v ceně je započítán grafický a následně i pletací program - cena je kalkulována na maximálně pět barev v logu a tři barvy ve zbytku šály Mini šály pletené - standardní rozměr je 60 ...

VÝROBA, PRODEJ: - skleněné polotovary-perle: - surové, mačkané - broušené, ohněm leštěné-ohňovky - volné i navlečené - i s povrchovou úpravou - velkoobchod a maloobchod s perlemi - velkoobchodní e-shop - maloobchodní e-shop TURISTICKÝ AREÁL: - prohlídky sklárny s průvodcem - dílny pro turisty - vyhlídkový ...

Autodoprava, doprava: - autojeřáb, jeřáb - vnitrostátní, tuzemská, nákladní - zemní práce CASE, BOBCAT - ocelové vázací prostředky Zemní práce: - 1x BOBCAT 753 ( nakladač ) - terénní úpravy Jeřábové práce: - T 148 AD 7t - T 815 AD 20t a 28t - PRAGA V3S AD 8t - LIEBHERR 25t a 50t ( autojeřáby ) - LTM 25 a LTM ...

Služby, e-shop: -dámské zakázkové krejčovství -návrhy, šití vlastní oděvní kolekce.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - oblečení, boty

Obchodní činnost: -prodej použitého oblečení.

Výroba: - dámská konfekce z úpletových materiálů - pracovní oděvy.

Kožešnictví. Zakázkové krejčovství. Mimi kolekce: - výroba praktických doplňků pro naše nejmenší.

Prodej: -zdravotní matrace -ortopedické matrace -lamelové rošty -postele z masivního dřeva -čalouněné postele -kovové postele -kompletní ložnicové sestavy -individuální sestavy šatních skříní -značkové sedací soupravy -celočalouněné -kombinované -repliky starožitného nábytku -obývákové sestavy.

Výroba a prodej - bytový textil: - frote ručníky, osušky, žínky, koupelnové předložky, župany, utěrky - zakázková výroba reklamních ručníků a osušek. Chráněná značka FROTEX. Zelená linka pro Vaše objednávky: 800 173 962.

Půjčování svatebních a společenských šatů i doplňků.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Výroba, prodej: - ponožky, ponožek.

Výroba a velkoobchod: -dámské kabelky -aktovky a etue -pásky -peněženky -opasky -kufry -dětské doplňky -a další kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: - pletené oděvy

Maloobchod, prodej BAŤA: -obuv, boty pánská, dámská, dětská, společenská, sportovní, vycházková -kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -textil -hračky -papír -spotřební zboží.

Výroba: - textilní - oděvní.

Prodej: -dámská móda značek CONCEPT, KENNY-S, CODIA, YELL INDUSTRY, KORALLINE -pánská konfekce CALAMAR a MONTE CARLO -prádlo, plavky -zakázkové krejčovství, úpravy oděvů.

Prodej: -pánské, dámské oděvy -módní doplňky prádlo, plavky -dámské zakázkové krejčovství společenské oděvy, kostýmy, saka, šaty, halenky, kalhoty i pláště. Provádíme úpravy oděvů.