Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, oprava: -obuv -kožené výrobky.

Textilní výroba: - bytový textil - dekorační textil.

Výroba, prodej: - bavlněné ponožky

Velkoobchod, distribuce, prodej: -Italské prádlo přímo do prodejen: -dámské a pánské spodní prádlo -plavky dámské a pánské -trika a trička. Maloobchodní prodejna: -MARIMO s.r.o. Zlín, Dlouhá 507 tel.:577214717.

Prodej: -pletací příze, -vlna, -drobná galanterie, -ponožky, -ručníky, osušky, ručníky, prostěradla.

Výroba: - nábytek: - ložnice na klíč - bukový masiv s přírodní povrchovou úpravou-oleje, vosky i lakovaný (olše, třešeň, ořech, přírodní buk) - jednolůžka, dvoulůžka, manželské postele, noční a toaletní stolky, komody, skříně - obývací stěny - interiéry, pracovny, kanceláře, předsíně - vybavení penziónů a hotelů - výrobky na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spodní prádlo - punčochové zboží - textil.

Internetový obchod LevneMatrace.eu : -matrace -postele -rošty -povlečení aj. Výroba a prodej matrací: -vybavování hotelů a penzionů. Studio ARTLINE: -grafické návrhy -velkoplošný tisk -ofsetový tisk -signmaking -billboardy a malby fasád.

Výroba: - konfekční textilní zboží, oděvy.

Výroba, šití: - dětské oblečení. Spolumajitelka Marie Kašpárková.

Výroba, prodej: -lamelové rošty -latexové matrace a polštáře -hygienické -antialergické -anatomické -ortopedické -tvarově stálé. -lužkoviny.

Výroba, prodej: - spodní prádlo, plavky JANE.

Prodej: -bytový textil -bytové doplňky

Výroba: - pracovní a zdravotnické oděvy - bytový textil, záclony Výroba, prodej, velkoobchod: - oděvy - lehká dámská konfekce - výrobky pro gastronomii

Prodej: - dámské, pánské, bavlněné, koženkové kabelky - tašky z bavlny - módní kabelky - kabelky s vlastním vzorem - tašky z eko-kůže - sportovní kabelky. Česká výroba.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek -bytové doplňky, bytový textil -záclony, závěsy, ložní prádlo, ubrusy, proutěné zboží.

Prodej: -pracovní oděvy -pracovní obud.

Výroba, prodej: -ručně a strojově pletené vrchní ošacení -pletené lemy a límce -svetry, sukně, kalhoty -štulpny pro fotbal a hokej -čepice, šály.

Značka ROCKINO. Výroba, obchod, e-shop, prodej, distribuce zásilkami ČP po dohodě: -dětské čepice kojenecké, pro teenagery, kšiltovky školní, zimní, jarní, letní, podzimní -dívčí šaty, šatičky ve velikostech 62-134 -zimní konfekce kabátky, dětské soupravy pro chlapce a děvčata, lyžařská kukla -dětské šály, rukavice šité -dětská konfekce, ...

Oprava, opravy: -obuv, obuvi -kožená galanterie.

Spodní prádlo dámské, pánské, dětské bezešvé zn. Stelledonna. Kalhotky, top podprsenky, košilky, tanga, boxerky, trička. Punčochové zboží zn. Stelledonna. Podkolenky, samodržící punčochy.

Výroba a prodej: - dámská a pánská konfekce - oděvy pro sport a volný čas (kalhoty, kostýmy, sukně, bundy, paleta, pláště, halenky, trička, mikiny) Možnost mzdové práce.

Provádíme opravy, čištění a impregnaci výrobků z kůže, koženky a umělých materiálů. Nabízíme technické poradenství. Mícháme barvy na kůži pro čalouníky.