Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - obuvi - textil Pobočky: Štítná nad Vláří 72 tel. 577 336 537 Nedašov Obecní úřad tel. 775 354 989

Maloobchod: - obuv - kožená galantérie - punčochové zboží.

Zakázkové dámské krejčovství. Šití, oprava: -dámské oděvy -opravy, úpravy oděvů.

Prodej, maloobchod: - rifle, košile, mikiny, svetry - riflové zboží - kožené opasky. Další prodejna: Gočárova třída 1210/25 Hradec Králové - Pražské Předměstí 50002

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obuv. Zastoupení v Slovenské republice: -Trenčín 91101, Zlatovská 22 tel./fax:+421-831-6580348.

Maloobchod, prodej: -dětské (kojenecké) oděvy, textil.

Maloobchod, prodej: - pracovní obuv - pracovní oděvy - ochranné pomůcky - kartáčnické zboží - drogistické zboží Alternativní medicína. Finanční poradenství.

Výroba, prodej: - metrový textil - textil.

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -příslušenství, přídavné materiály pro svařování -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej, oprava: - ortopedická obuv. Výroba: - ortopedické vložeky.

Maloobchod, prodej: - sportovní vybavení pro turistiku, horolezectví a vodáctví - stany, spacáky, batohy, karimatky, - horolezecké potřeby - termoprádlo - sportovní oděvy - sportovní obuv.

Zakázková výroba a prodej: -šití pracovního oblečení z textilu. Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -ochranné pomůcky -pracovní oděvy a obuv. Služby: -komplexní dodavatelské služby.

Prodej: -textil -textilní galanterie.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Prodej: - obuv - klobouky - oděvní doplňky.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - oblečení pro sport a volný čas - sportovní obuv.

Oprava: -obuv, péče o obuv. Výroba: -klíče, autoklíče, crypto klíče, zabezpečovací technika-zámky-vložky, broušení -rytecké práce -výměna baterií a řemínků. Služby na počkání nebo během nákupu. Otevřeno 364dní v roce-12hodin denně.

Výroba, šití: - konfekce (dámské a pánské oděvy).

Krejčovství. Šití dámských oděvů.

Výroba, šití: -oděvy pro rychlou záchranou a dopravní službu, pro zdravotnictví -výstražné reflexní oděvy pro záchranou službu dle ČSN EN 471 -profesní oděvy -doplňky k oděvům. Výrobky jsou chráněné průmyslové vzory. Materiály, látky jsou certifikovány. Záruka na výrobky je minimálně 2 roky.