Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, šití, krejčovství: - pánské oděvy.

Prodej, maloobchod: - matrace - nábytek - postele - ložnice - kuchyně - eshop i kamenná prodejna, nízké ceny.

Prodej: -potraviny -textil.

Čalounictví - veškeré čalounické opravy - čalounické práce Prodej, maloobchod: - potahové látky, koženka a kůže

E-shop: - dětský secondhand - nové oblečení dovezené z Anglie, Německa a Švýcarska.

Zásilkový prodej QUELLE: -textil, -oděvy.

Prodej: - bytový textil, - matrace, - povlečení, - záclony.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní sortiment: - pracovní oděvy, včetně bílého a provozního prádla - montérky - pasové, laclové a soupravy - kombinézy, zástěry - truhlářské a kovářské - pláště - vatované kabáty a kalhoty - bundy, vesty, přilby, čepice - pracovní obuv - kotníčkové, polobotky, holinky. Osobní, ochranné ...

Maloobchod, prodej: - oděvy - modelové originály z českých autorských dílen

Výroba - speciální výrobky z kůže na zakázku. Prodej sedlářské kování. Internetový prodej karabin. - eshop

Prodej: - dámské a pánské oděvy - spodní prádlo

Malosériová,zakázková výroba z koženky a PVC folií: -pro gastronomické provozy -desky na jídelní lístky -stojánky RESERVE -přívěsky na hotelové klíče -INFO desky na pokoje -opaskové boxy -pouzdra na kuchyňské nože -kancelářské,reklamní,dárkové zboží -telefonní adresáře -pouzdra na osobní doklady -vizitkáře ...

Služby: -obchodní dům -maloobchod -textil-smíšené zboží.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -školní aktovky, studentské batohy -batohy pro volný čas, dětské -kabelky -brašny - sportovní, na notebook, cestovní -pozdra, penály -boxy na sešity -peněženky -osobní váhy -kufříky.

Výroba: -výroba péřových dek a polštářů -výroba spacích pytlů, včetně kojeneckých -zpracování peří. Prodej: -peří od základu až po nejvyšší kvalitu prachu. Výkup peří: -husí peří -peří drané.

Půjčovna, prodej: - svatební a společenské šaty - svatební doplňky.

Prodej, maloobchod: - kožené zboží - kožené oděvy - jeans (rifle).

Prodej, maloobchod: -pánská, dámská, dětská -domácí a společenská obuv

Zakázková a konfekční výroba profesních oděvů: - oděvy - obuv - outdoor - rukavice - netkané textilie - froté výrobky - ochranné pomůcky. - výhradní dovozce textilu PROMOSTARS - strojové vyšívání - vlastní výroba vyšívacích programů

Módní návrhářka zn. IVETA. Originální návrhy v oblasti pletené i šité módy pro štíhlé i plnoštíhlé z přírodních materiálů. Sukně, halenky, pláště, šaty, kalhoty, společenské oděvy. Vše bez nutnosti žehlit. Individuální přístup. Prodej i v e-shopu.