Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Ochranné pracovní pomůcky: -pracovní rukavice, oděvy, obuv -ochrana hlavy, sluchu, zraku -pracovní kosmetika -kartáčnické výrobky Služby: -zakázkové šití prac.oděvů -kožené výrobky, trička -potisk oděvů Obaly: -stretch folie ruční, strojní -PE folie -lepicí pásky -vázací pásky -bublinková folie -pěnový polyetylen ...

Maloobchod: -dámské oděvy, -pánské oděvy, -pletená móda.

Půjčovna svatebních a společenských šatů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámské spodní prádlo a plavky v typických i atypických velikostech -šaty, svetříky s originálním designem -batika -trička, tílka -sukně -šaty večerní -zakázková výroba.

Velkoobchod látek, látky, látka.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků. Zprostředkování obchodu a služeb. Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím.

Výroba, šití: -textil -oděvy -kožené zboží

Maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Nabízíme: -sportovní oblečení Alpine -bundy, vesty, kalhoty, mikiny, svetry, trička, košile, šortky, sukně, šaty. Dále dodáváme spodní prádlo, rukavice, ponožky, obuv, batohy, helmy a brýle.

Dovážíme kvalitní zboží za miniální možnou cenu dle objednávek klientů. Dále zajišťujeme velkoobchod s oděvy, elektro, nábytkem, a jiným zajímavým sortimentem. Zajištíme Vám nákup i prodej Vašeho zboží za nejlepší možnou cenu v ČR. Poskytujeme poradenství v oboru marketing a propagace, trénink obchodních dovedností a jiné služby pro jedince i ...

Prodejna dětského a kojeneckého zboží. Sortiment : - základní výbavička - autosedačky - postýlky a ložní textil - skládací postýlky a ohrádky - přebalovací pulty - židličky, lehačky - krosny, nosiče - textil 0 - 3 roky - doplňky.

Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Dámská a pánská móda XXL. Prodej: - textil nadměrných velikostí - společenské oděvy - pletáž - bundy, sportovní oblečení, kalhoty - haleny, topy - riflová móda - pánské bundy a trika - módní doplňky, bižuterie a kabelky.

Zakázkové šití, výroba: - pracovní oděvy Prodej: - pracovní oděvy

Výroba, prodej: - šikmý proužek - šikmé stuhy - lemovky. Provozovna: - Nádražní 70, Osoblaha.

Galanterie Kolář Maloobchod: -bytový textil-ubrusy, látky, kanafas, polštáře, deky, molitanová drť, osušky, povlečení, přehozy, dečky -punčochové zboží -textilní galanterie -kovová galanterie -vlna, příze. Vinotéka: -prodej vín z jižní Moravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -bytový textil.

Specializovaný maloobchod s látkami.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby pro tennis, squash a badminton. - vyplétání raket na elektronickém stroji Pacific. - tenisové obuvi Asics atd. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:30 – 18:00 Sobota 9:00 – 12:00