Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod-prodej: -kůže-kožešiny -dámská a pánská konfekce -módní doplňky. Výroba: -Pečky, Tř.5.května 244 -tel:321785458 Další prodejna: -Kutná Hora, Šultysova -tel:327516823 -Mladá Boleslav, V.Klementa 846 tel:326327102

IMPORT, VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: Výhradní zastoupení a distribuce firmy WELLE CONFECTION -dámské noční prádlo: -košilky -župany -pyžama -soupravy velikosti XS S M L XL 34 36-38 40-42 44-46 48-50 velikosti XXL 52-54 délka krátké košilky: 85 cm dlouhé košilky: 135 cm Kvalitou výrobků můžou ...

Nabízíme: - komplexní servis galanterie a metráže výrobním firmám. Dodáváme: - zipy, nitě, spony, suché zipy, druky či gumy - metráž pro pracovní a ochranné oděvy, fleece, popruhy a neoprén.

Prodej nábytku: - ložnice - zdravotní matrace a lamelové rošty - ložnice - kuchyně na míru - sedací soupravy - rozkládací lamelové pohovky - dřevěný nábytek - obývací stěny - jídelní stoly a židle - kuchyně na míru. Půjčovna Evita: - svatební a společenské šaty

Výroba, prodej, šití, krejčovství: - pletené a háčkované zboží - vyšívání, výšivky. - ostatní oděvní doplňky, textil. Prodej: - látky, tkaniny, metráž. Kosmetika, typologie.

Maloobchod: - obuv: - pánská - dámská - dětská.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Internetový obchod. Alexandra-eshop z Prahy 2 nabízí luxusní dárkové zboží, bytové dekorace, bytový textil, repliky, retro styl a vše okolo Marilyn Monroe, módní doplňky, stojany na šperky, šperkovnice, držáky, torza, figuríny atd. Mrkněte se na naši nabídku na našem webu, vyberte si a staňte se dalším spokojeným zákazníkem.

Výroba, prodej: -prošívané přikrývky.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil BUSHMAN -doplňky.

Velkoobchod, maloobchod Osobní pracovní ochranné prostředky: - pracovní oděvy (montérky, kombinézy, overaly, bundy, vesty, čepice, ochranné přilby, pracovní rukavice) - nehořlavé pracovní oděvy a rukavice - antistatické pracovní oděvy - pracovní obuv (gumová, kožená, letní i zimní) - brýle ochranné i svářečské - respirátory na ...

Půjčovna: - dětské a dívčí šaty pro slavnostní příležitost - dětské a chlapecké obleky - pánské obleky - karnevalové kostýmy a masky na maškarní ples. - šití na zakázku, opravy a úpravy šatů

Maloobchod, velkoobchod: - plavky - spodní prádlo - halenky - župany - pyžama - košilky

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní pomůcky -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -přilby, brýle.

Oprava: - obuv - kožená galanterie.

Prodej, maloobchod: - dámská konfekce, oděvy, textil.

Výroba, šití: - oděvy na zakázku. Prodej: - textil, oděvy pro ženy.

Galerie módy. Prodej: -dámská konfekce -pánská konfekce. Kosmetika, kadeřnictví: -solárium -pedikúra JESSICA -manikúra JESSICA -vlasová kosmetika WELLA -kosmetika ELZABETH ARDEN.

Výroba a prodej kojeneckého a dětského textilu. Jedná se o vlastní, tedy Českou výrobu bodýček, čepiček, tepláků s laclem i do pasu, overalů, rukavic, šátků, pirátek, trik, batiky a dalšího zboží. V našem sortimentu máme také hračky nebo ručně malovaná trika.

Maloobchod, prodej: -textil.

Velkoobchod, distribuce, prodej, maloobchod: - punčochové zboží - punčochy.

Šijeme a prodáváme kvalitní české potahy na sedačky Ikea. Široký výběr z moderních a kvalitních tkanin, také zasíláme vzorky látek zdarma. Obléknout si tak můžete Ikea sedačku podle svého vkusu.

Second hand. Maloobchod, prodej: -levný textil ze zahraničí.

Zpracování: -kůže. Výroba, prodej: -obuvnické usně -galanterní usně -hydrofobní usně -hygienické podšívky -štípenky.

Oděvní studio. Zakázkové krejčovství, šití, výroba: - pánské i dámské oděvy - modelová konfekce - pánské košile na míru. Prodej: - luxusní anglické látky Bateman Ogden. Čištění námi vyrobených obleků.