Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: -ochranné pracovní pomůcky, kompletní sortiment.

Cukrářská výroba. Výroba: - pletené ponožky.

Prodej, maloobchod: - módní značková obuv - oblečení a sportovní vybavení

Výroba, prodej: -nábytkové potahové látky.

Maloobchod, prodej: - dámské oděvy - trička, svetry, šátky, šály i bižuterie

Výroba: -skleněné kuličky všech druhů -kuličky ze speciálních sklovin, přesně broušené, dekorační. Prodej: -glitry: -skleněné drtě -posypy.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -bižuterie.

Velkoobchod, prodej: - surová kůže.

Maloobchod, prodej: -dámská a pánská konfekce, oděvy. Provozovna: -Slavičín, Horní náměstí 820 tel.:775 342 243 (Marie) vedoucí:Marie Žálková.

Výroba, šití: - dětské a kojenecké oděvy. Provozovna: Heldovo náměstí 574 503 46 Třebechovice pod Orebem

Maloobchod, prodej: - textil - látky, metráž - oděvy. Scelování látek, oděvů.

Výroba, šití, oprava: -pracovní rukavice.

Výroba, prodej: - šité pokrývky hlav - klobouky - čepice - módní doplňky.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

Textilní družstvo - výroba: - oděvy.

Prodej: - galanterní zboží.

On line prodej značkové outletové módy.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Výroba, šití, zakázkové šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - osobní ochranné pomůcky - montérky - pracovní stejnokroje, uniformy - ochranné pracovní pomůcky - avivážní, mycí prostředky.

Obchod, galerie - autorská tvorba: -keramika -obrazy -obrázky -šperky -výrobky chráněných dílen ALTIK MÓDA: Návrh, výtvarné zpracování (s výtvarníky spolupráce na batikování, zapouštění, tisku). Výroba malosériových kolekcí, vrstvená móda, obchod, prodej: -pletené ošacení pro ženy (z přírodních materiálů): -pohodlné, ...

Maloobchod, prodej: -obuv, -kožené zboží.

Výroba, maloochod, prodej, oprava: -obuv -kožených výrobků