Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Služby: -aukce, aukční sály, speciální aukce -likvidace podniků -systémy pro konkurzy -realitní činnost. Velkoobchod, maloobchod: -bytový textil -textil pro domácnost -zbytkové zboží, prošlé zboží a výprodej v konkurzu. Pobočky: -Holešovická tržnice, hala č.12, Praha 7 -Slámova ul., Prachatice -Archeologická 2256, ...

E-shop, internetový obchod, bazar, second-hand. - použité i nové dětské oblečení.

NEWSTYLEOUTLET: Prodej, eshop: - dámské i pánské oblečení a obuv světových značek GANT, REPLAY, MAXMARA, YSATIS, TOMMY HILFINGER, DIESEL, LEVIS a další.

Oprava: -obuv. Výroba: -vkládací stelky do obuvi.

Maloobchod, velkoobchod: - luxusní spodní prádlo.

Maloobchod: - hračky - textil - drogerie.

Velkoobchod: -prodej čalounických látek -čalounické látky.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy a pomůcky.

Prodej, maloobchod: - textil - bytový textil - záclony - galanterie.

Zpracování, čištění: - kůži, kožešin

Výroba, prodej, šití: -oděvní doplňky -textilní galanterie -pracovní oděvy -pracovní oděvy včetně loga objednatele.

Prodej: - dámské spodní prádlo - podprsenky - kalhotky - košilky - korzety - župany - erotické a luxusní spodní prádlo - noční košile - plavky.

Výroba a prodej: - dámské módní oděvy. Zakázková výroba - krejčovství.

Velkoobchod, maloobchod: - kusový textil (ponožky, punčochy, spodní prádlo, trika, košile včetně pilotek, polokošile, pyžama, noční košile, ložní prádlo, mikiny, tepláky, zahradníky, zástěry, kapesníky).

Maloobchod, prodej: -módní luxusní oděvy, textil -dámské, pánské oblečení, doplňky.

Ochranné pracovní pomůcky, kompletní sortiment. Kompletní sortiment osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP): - pracovní obuv (S1, S2, S3) - rukavice (kompletní sortiment) - brýle, ochranné štíty - pracovní oděvy (nehořlavé i antistatické, reflexní) - přilby - sluchátka - ochrana proti pádu z výšky - respirátory ...

Výroba: -ochranné pracovní oděvy, -pomůcky.

Velkoobchod se značkovým oblečením z dovozu: - dámské, pánské, dětské - halenky, košile, trika, mikiny - šaty, sukně, kalhoty, rifle, jeans (džínsy) - saka, kabáty, bundy, kostýmy, komplety, vesty.

Železářství na Bělidle. Prodej: - elektrické i ruční nářadí - zahradní technika - barvy, laky - spojovací materiál - ochranné pomůcky - instalatérský materiál.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - bundy, mikiny, svetry, košile, trička, kalhoty, sukně - obuv, boty - batohy, tašky, peněženky (galanterie) - brýle, doplňky.