Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: -dámská módní konfekce, textil.

Čalounictví, oprava: - čalouněný nábytek - autočalounění všeho druhu (veteránů, střechy kabrioletů) - starožitný nábytek. Výroba: - matrace.

Firma vyrábí pod značkou 2F speciální funkční prádlo a zároveň vrchní oděvy, které maximálně účelně navazují na funkčnost prádla, kterou nejen neblokují, ale naopak umocňují. 2F je vysoce funkční oblečení speciálně vyvinuté pro sport a volný čas.

Výroba, maloobchod, prodej: -dámská úpletová móda. -zpracování výrobku z kvalitních, příjemných a snadno udržovatelných materiálu.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - podlahové krytiny - barvy, laky. Podlhářské práce. Spolumajitelka: - Ivana Lochmanová - tel. 604 814 814 - IČO 48685305.

Prodej, maloobchod: - dámská i pánská obuv.

Maloobchod, prodej, e-shop: - kožené pantofle a obuv - pantofle, sandály - domácí kožešinová obuv - předložky z kůže - vesty, bundy - obuv pro volný čas.

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Maloobchod, servis, půjčovna: - ruční elektrické - navíjení a opravy motorů - stavební a svářecí stroje - lesní a zahradní technika - vrtačková sklíčidla, pilové kotouče, pilové pásy - elektrocentrály, magnetické vrtačky - topidla, odvlhčovače, kompresory - ochranné pracovní pomůcky.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

Prodej: -textil -vlna -galanterie -bytový textil -metráž látek -lůžkoviny.

Služby: - provoz rekreačního zařízení Chata Smetánka v Peci pod Sněžkou - provoz Pensionu 65 v Polici nad Metují Výroba: - UNIFORMY pro MP, bezpečnostní agentury - STEJNOKROJE lesnictví, myslivost, rybářství - PRACOVNÍ ODĚVY - OCHRANNÉ ODĚVY do čistých provozů - ODĚVY - NADMĚRKY

Výroba,velkoobchod,prodej: -obuvnické komponenty: -podpatky -patníky -podešve -emblémy -formy.

Liu.Jo Itali Prodej: - oděvy italské.

Výroba textilních materiálů.

Výroba: -pracovní oděvy -ošacení do prodejen -lůžkoviny -povlečení -prostěradla -opravy oděvů -šití svatebních šatů.

Výroba a prodej: dřevěné postele, postele z masivu, rošty, matrace. Truhlářská výroba nábytku na zakázku. Kuchyně, ložnice, stoly, židle.

Výroba, prodej: -distribuce ponožkového zboží -klasik dámské, pánské -sportovní, kotníkobé ponožky -sibiř ponožky -zdravotní ponožky

Šití: oblečení, textilní výroba -zástěry z bavlny a dederonu ve velikostech konfekčních i nadměrných / od 42 - do 74 české značení oděvů podle OP Prostějov/ a v různých typech: 3/4 v délce 80 cm, dlouhá - 122 cm. Zástěry bez rukávů a bez límce, zástěry s rukávem a límcem. Materiál potisk a nebo jednobarevné. Propagační zástěry a zástěrky, ...

Textilní výroba: -příze -tkaniny -přikrývky. Služby: -barvení -předení -tkaní -úprava všech možných druhů tkanin.

Výroba: -pracovní oděvy pro zdravotnictví -lůžkové prádlo. Prodej: -rehabilitační pomůcky -přikrývky z dutého vlákna -desinfekce -úklidové a čistící prostředky -ostatní drogerie.