Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Šití: oblečení, textilní výroba -zástěry z bavlny a dederonu ve velikostech konfekčních i nadměrných / od 42 - do 74 české značení oděvů podle OP Prostějov/ a v různých typech: 3/4 v délce 80 cm, dlouhá - 122 cm. Zástěry bez rukávů a bez límce, zástěry s rukávem a límcem. Materiál potisk a nebo jednobarevné. Propagační zástěry a zástěrky, ...

Textilní výroba: -příze -tkaniny -přikrývky. Služby: -barvení -předení -tkaní -úprava všech možných druhů tkanin.

Výroba: -pracovní oděvy pro zdravotnictví -lůžkové prádlo. Prodej: -rehabilitační pomůcky -přikrývky z dutého vlákna -desinfekce -úklidové a čistící prostředky -ostatní drogerie.

Nabízíme široký výběr francouzských záclon. Sladění interiétů pro hotely, restaurace, domy a byty.

Výroba: - textilní výrobky - konfekce.

Výroba: -paličkovaná krajka -krajky -vsadky -ubrusy -draperie a záclony -vyšívané krajky. -PVA síťky -PVA stužky, nitě ( ve vodě rozpustné )

Krejčovství. Výroba: - konfekce - bytový textil.

Oblečení Replay: - obepnuté a skvěle padnoucí džíny. - oblečení mladých - outletové ceny.

Prodej širokého sortimentu potahových látek: -tkané plyše -žinilky -historické -gobelíny -koženky -mikroplyše -ubrusoviny -speciální látky. Výběr bytového kusového textilu: -přikrývky -polštáře -povlečení -prostěradla -deky. Skladem cca 600 druhů látek. Zajištění čalounické práce na celém území České republiky ...

Bytové doplňky a dekorace kuchyňské příbory talíře ubrus utěrky chňapky kuchyňská zástěra pokladnička foto rámeček věšák dóza na potraviny konvice na čaj skleničky nástěnné hodiny dětská stolička dekorativní polštář světla dekorace na zed´ samolepky miska zasobnik na ubrousky

V Čechách ručně vyrábíme přírodní matrace z přírodních materiálů, koňských žíní, bavlny, vlny, latexu a konopí. Přírodní matrace jsou vyráběny ručně bez zásahu strojní výroby a chemických procesů. Navštivte naší továrnu a showroom v Nové Pace.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Maloobchod a velkoobchod: - spodní prádlo - plavky. Značky Triumph, Felina, Triola, Sariana, Calvin Klein, Armani, Diesel, Lise Charmel, Simone Perele, Olaf Benz, Guess, Bruno Banani, Obsessive, Anais, Livia Corsetti, Electric lingerie.

Prodej: - dámské - pánské značkové oblečení z USA.

Zásilkový prodej: - oděvy, oblečení - pánské, dámské, dětdké - bytový textil - ložní povlečení.

Výroba, šití, prodej: -pracovní oděvy.