Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, prodej: -ponožky, punčochy, punčochové zboží: -baby, dětské, dámské, pánské.

Prodej: - kojenecké a dětské oblečení a plenkové dorty.

VELKOOBCHOD,PRODEJ: -textil,oděvy: -bavlněné úpletové vrchní oblečení a noční prádlo pod obchodními značkami CALVI a COONOOR-dětské, dámské a pánské pyžama,dětské noční košile,dámské a pánské noční košile, nátělníky,dámská,dětská a pánská trička,bermudy,bavlněné šaty a tílka,overaly apod.

SVATEBNÍ SALON ŠTĚSTÍ V CENTRU JABLONCE NAD NISOU - Vám zaručí, že na výběr svých šatů budete vždy, všichni rádi vzpomínat. Vládne tu milá a příjemná atmosféra. Vybíráte z více než stovky svatebních a stovky společenských šatů, každá právě ty své. - svatební šaty od vel.34-XXL - společenské šaty, plesové šaty od vel. 34-XXL - veškeré ...

Dovoz zejména dětských zimních kombinéz, oteplováků, zimních bund, lyžařských větrovek, v menší míře kojeneckého zboží, tepláků, super mix. Zboží dovážíme ze Švýcarska a Německa.

Výroba, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Velkoplošný digitální potisk látek a textilních materiálů, výroba textilních materiálů s fotografickými motivy pro oděvní a reklamní účely.

Výroba, dodávka, prodej: - bytový textil - ručníky, osušky - ložní povlečení - froté prostěradla - ostatní výrobky - vybavení hotelů - strojové vyšívání - pletárna - zásobování textilních prodejen Sklad Čechy: - Zámecká 280, 54957 Teplice nad Metují nákupní středisko METUJE 1.patro - vchod přes rampu - ...

Velkoobchod: -textil, oděvy. Služby: -factoring -forfaiting.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce, oděvy, oblečení - kožené oděvy - kožešiny - metrový textil (metráž, látky) - klobouky, čepice - doplňky. Služba: - krejčovské opravy zakoupeného zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod: - bytový textil - ložní povlečení - záclony - polštáře, přikrývky, deky - mikrodeky, mikroprostěradla, mikropovlečení, mikropřehozy - froté prostěradla - acrylové deky - ručníky, osušky - bytové doplňky, polštářky.

Výroba, oprava, opravy, úprava: -ortopedická obuv /ortopedické obuvi, boty, botů/ individuální a sériová -ortopedické vložky individuální -speciální obuv a vložky pro diabetiky sériové a individuální -obuv pro diabetiky-diaobuv.

Textilní výroba: -pracovní oděvy -bytové doplňky -zakázkové krejčovství -dárkové předměty(froté ručníky, ozdobné polštářky do auta) -strojní vyšívání -zakázkové programování vyšívacích vzorů Vzorková prodejna-maloobchod.

Ateliér módního návrhářství. Výroba a prodej: -šálové kapuce -kloboukové čepice -šály.

Zakazková výroba: - brašny - pásky - lovecké potřeby - jezdecké bičíky. biče - kabelky a patrontašky

Maloobchod: -pánský, dámský, dětský textil -prádlo.

Obchodní zastoupení firmy Spoltex Kravaře s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, internetová prodejna, E-shop: - spodní a noční prádlo: - dámské (kalhotky, košilky, podprsenky, tanga, noční košile, pyžama, župany) - pánské, chlapecké (nátělníky, spodky, slipy, trenýrky, pyžama) - dívčí (kalhotky, košilky, lambády, noční košile, pyžama) - ...

VÝROBA: - výroba a prodej oblečení a vybavení pro Outdoor aktivity a volný čas - dovoz a prodej technických tkanin Dimension Polyant pro výrobu lodních plachet, závěsných a padákových kluzáků, ultralehkých letadel.

Výroba a prodej dámské lehké konfekce: -halenky, sukně, šaty, paleta, kostýmy, kalhoty.

Velkoobchod: -textilní sortiment -bavlněné zboží. Sklad: -Dolní Bučice.