Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -sportovní obuv, oděvy značek ADIDAS, NIKE, PUMA, HI-TEC, WILSON, LOAP, COLUMBIA -tenisové vybavení -vybavení pro míčové hry -stany, spací pytle -čluny, lehátka, nafukovací hračky a další sportovní sortiment -lyže, běžky, vázání -lyžáky, lyžařské boty.

Prodej: - kojenecký a dětský textil.

Prodej: - svařovací technika - import, prodej a servis svářeček a plasmových řezaček Telwin - svářečky - hořáky a díly - elektrody a dráty - ochranné pomůcky a další potřeby pro svářeče

Prodej, maloobchod: -secondhand -oblečení z Anglie značek Next, George, Nike, Umbro a Adidas.

Výroba: - oděvy. Zpracujeme i pleteniny. Malá šicí dílna vhodná pro výrobu malých serií: - sportovní oděvy - kalhoty - bundy - vesty - čepice - zástěry - trenýrky.

- potahové a dekorační látky - tapety - kůže a koženky - okenní dekorace - bytové doplňky

Maloobchod, prodej: - textil, oblečení, oděvy v nadměrných velikostech. Pro ženy od velikosti 48 - 66 nabízíme: - halenky, sukně, kalhoty, trika, spodní prádlo, plavky, bundy, zimní kabáty, společenské šaty a kostýmy. Pro muže v nadměrných velikostech: - košile, trika, kalhoty, mikiny, bundy.

Výroba svatebních a společenských šatů podle vlastních návrhů. Šaty do tanečních. pro maminky na svatbu. Výroba svatebních doplňků, závoje, polštářky, pompadůrky a bižuterie. Hedvábné šaty.

Výroba ložního prádla. Přikrývky a polštáře všech druhů a rozměrů: -péřové -vlněné -syntetické -prodloužené -dětské -dvoudeky -foukané přikrývky.

Opravujeme obuv a koženou galanterii včetně všívání zipů do školních batohů, kabelek a kožených bund.

Prodej dámského spodního prádla, pánského spodního prádla, plavek, punčochového zboží, nočních pyžam, košilek a županů, pánských košil, ložního povlečení, kosmetiky a šperků.

Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Maloobchod, prodej: - dámský, pánský textil.

Prodej: - pánské a dámské oděvy.

Svatební salon. Půjčovna: -dámské tuzemské i zahraniční svatební šaty -doplňky, ozdoby do vlasů, pelerýny -rukavičky, náhrdelníky, náušnice, boty (obuv)-zdarma -pánské smokingy včetně doplňků -šaty pro družičky a mládence -ozdoby na auto (prsteny, kytice, panny).

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Potisk na textil jen za 1 Kč! SUPER, ORIGINÁLNÍ TRIČKA S POTISKEM Nabízí dětský, kojenecký, dámský, těhotenský a pánský textil ZA DOBROU CENU. Dle vlastního výleru si můžete zvolit potisk a jeho barvu. www.kacatko.com