Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: - kožené, koženkové kasírky - fleky - pouzdra, číšnické peněženky - kožená galanterie pro hotely, restaurace a hospody.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

Prodej, secondhand, šití na zakázku, opravy a přešívání, čištění, barvení: -kožené oděvy. Prodej: -přípravky na údržbu kožených oděvů.

Prodej, maloobchod: - luxusní pánská móda, oděvy, oblečení.

Prodej, maloobchod: - luxusní dámská móda, oděvy, oblečení.

Pobočka. Trendová móda. Prodej, maloobchod: - dámské oděvy značky Orsay.

Pobočka. Trendová móda. Prodej, maloobchod: - dámské oděvy značky Orsay.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - trendová móda - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej, výroba: - dámské spodní prádlo - pánské spodní prádlo - plavky - dámské a dětské punčochové zboží - ponožky.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - móda pro mladé - oděvy, oblečení.

Společnost patří do sítě specializovaných prodejen ProfiHaus společnosti Linde Gas a.s. Prodej: - plyny, plynů (technické, potravinářské, Propan Butan) - svařovací materiál, technika (přídavné materiály pro svařování, regulační a autogenní technika, ochranné pomůcky při svařování). Sídlo firmy: - Šenov u Nového Jičína, Jeremenkova 9. ...

Sedlářství, brašnářství Kubeš. Sedlářská a brašnářská výroba: - pouzdra na kolt - koňská sedla - kožená sedela - brašny - řemeny - jezdecké potřeby - čalounění aut.

Dovoz, import z Itálie, distribuce, velkoobchodní prodej: -ponožky: -sportovní, zimní -lyžařské podkolenky -sneaker - kotníkové -nadkolenky -punčochové zboží: -punčochy -dětské punčocháče -návleky na ruce a nohy -rukavice, čepice.

Velkoobchod: - lesnické zboží a materiály - produkty na zahradu, myslivost

Prodej, maloobchod: - metráž - dámský textil - galanterie.

Prodej: - dámské oděvy. Výroba: - dámská konfekce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - ložnice - postele (masiv, dřevěné, kovové) - matrace (latexové, pěnové, pružinové) - rošty (lamelové, laťové, polohovatelné, pevné, ortopedické), na přání lze provést i speciální výztuže roštu - dětský nábytek (dětské postele, patrové postele, dětské stoly a židle) - doplňky (přikrývky a ...

Nabídka zpracování a barvení kožešin.

Zakázkové šití: - kožené oděvy, kabelky. Prodej, oprava: - kožené zboží, kožešiny, kůže.

Kožešnictví. Prodej, výroba, šití na zakázku, oprava: - kožešiny, kožené oděvy - kožešinové výrobky - paleta - čepice, bačkory - historické kostýmy.