Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Kožešnictví. Prodej, výroba, šití na zakázku, oprava: - kožešiny, kožené oděvy - kožešinové výrobky - paleta - čepice, bačkory - historické kostýmy.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pánské košile - zástěry, rondony pro kuchaře, kuchtičky, kuchařské blůzy. Strojní vyšívání.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Výroba, maloobchod, prodej, velkoobchod: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

E-shop, velkoobchod: -dodáváme zboží také do obchodů -výhradní dovozce zn. ANTONY do ČR. -oblečení miminka, tak pro předškoláky -body klasická, zavinovací, roláková, tílková -dupačky, polodupačky, košilky -soupravičky do porodnice, overaly, pyžama, trička, tílka, nátělníky -kalhoty, tepláky, kraťasy -šaty, svetry, bryndáčky, pirátky a ...

Přehozy na postel Přehozy dvoulůžkové Přehozy jednolůžkové Povlečení 140 x 200 cm bavlna 140 x 200 cm bavlněný satén 140 x 200 cm damašek 140 x 200 cm flanel 140 x 200 cm krep 140 x 200 cm microplyš 140 x 220 cm bavlna 140 x 220 cm bavlněný satén 140 x 220 cm damašek 140 x 220 cm flanel 140 x 220 cm krep 140 x 220 cm ...

Maloobchod, prodej: -obuv. -drobná galanterie.

Maloobchod, prodej: - dámská značková móda (dámské oděvy) - ve standardní konfekční velikosti od 36 do 52 - společenské šaty, plesové šaty, zimní kabáty, dámské kostýmy, kalhotové kostýmy a vycházkové oděvy. Sídlo firmy: - Kobeřice, Slezská 178/85.

Výroba: - postroje a pomůcky pro hospodářské koně - postrojů a pomůcek pro sportovní koně - výrobky z kůže i textilu

Maloobchod, prodej: -dětské zboží -textil, oděvy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -osobní ochranné pracovní oděvy -pracovní obuv

Výroba, prodej: - kožené oděvy - kožená galanterie

Restaurace, kavárna: -česká kuchyně -ruská domácí kuchyně, pravý ruský boršč, pirožky, pelmeně, vareniki. Exkluzivní prodejna: -italské a francouzské oděvy -italská kožená obuv ruční výroby.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy.

Prodej: - kojenecké zboží - autosedačky - kočárky - hračky.

Výroba, prodej, maloobchod: - polyuretanové, polyesterové a filtrační pěny - zdravotní matrace - zdravotní lamelové ortopedické rošty s matrací, postele.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -dětské oblečení -textil -dámské, pánské, dětské oblečení -e-shop.

Maloobchod, prodej: -punčochové zboží.