Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod: -pánská a dámská konfekce.

Prodejny: -Klatovy, 5.Května 136-obchodní dům podlahovin, nábytku a bytového textilu -Horažďovice, Havlíčkova 49, tel.376511240. Prodej: -koberce, lina -plovoucí podlahy, parkety -nábytek -tapety -stropní kazety -lepidla, stěrky -lišty (podlahové, stropní) -korky (podlahové, obkladové) -látky (potahové, ...

Prodejny: -Klatovy, 5.Května 136-obchodní dům podlahovin, nábytku a bytového textilu -Horažďovice, Havlíčkova 49, tel.376511240. Prodej: -koberce, lina -plovoucí podlahy, parkety -nábytek -tapety -stropní kazety -lepidla, stěrky -lišty (podlahové, stropní) -korky (podlahové, obkladové) -látky (potahové, ...

Smíšené zboží. Maloobchod: -textil -konfekce.

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Prodej, maloobchod: - látky - metrový textil - metráž.

Oprava: - brašny - tašky - stany - obuvi

Firma Vykona se zabývá výrobou kovových postelí a doplňků. Dnes nabízí dvoulůžka a jednolůžka i dřevěná, ale i neméně důležité složky pro dokompletování lůžka - rošty a matrace – samozřejmě v několika cenových i kvalitových rovinách. Prodává kvalitní matrace a lamelové rošty firmy Tropico Plus CZ a.s. Jakožto obchodní partneři této firmy Vám ...

Maloobchod, prodej: -textil

Maloobchod, prodej: -kojenecké potřeby -autosedačky -kočárky -dětské oděvy.

Šití, oprava, výroba, prodej, maloobchod: - kožešinové výrobky - kožené výrobky - z kůže - zakázková, malosériová výroba.

VÝROBA: - šicí nitě - polyesterové - střižové - jádrové - bavlněné - šnůry - oděvní - technické - švihadla Barvení příze a hedvábí.

Maloobchod, prodej: -kovový nábytek -originální módní oblečení -květinová aranžmá -originální textilní výrobky -dekorativní předměty Služby: -zakázkové šití bytových doplňků -poradenství.

Jsme firma zabývající se prodejem převážně českého zboží. Na našich stránkách naleznete vše pro Váš útulný byteček. Pro klidný spánek (povlečení, prostěradla, deky i polštáře), do koupelny (ručníky, osušky i předložky), do kuchyně hrníčky a do obýváku různé doplňky (proutí, keramika, porcelán). Přejeme příjemný nákup

Maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné prostředky -rukavice -boty -oděvy -respirátory -brýle -přilby -čepice -holinky -ručníky -pláště nepromokavé -kabáty vatované -oděv kyselinovzdorný -chrániče sluchu.

Výroba, prodej: - přikrývky a polštáře z dutého vlákna.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -oděvní doplňky.

Maloobchod: -brusivo, nářadí, nástroje, ochranné pomůcky. Vedení účetnictví, daňové evidence.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pyžama, župany -dámská a pánská móda Vabacci Prodejny: -Olomouc, OC Haná -Brno-Královo pole -Jihlava City park -Liberec NISA -Zlín - Zlaté Jablko.

Prodej: - dámské a pánské spodní prádlo - erotické soupravy - plavky - pyžama - župany.

Import, export, velkoobchod: -kožená galanterie -obuv pánská, dámská, dětská, sportovní, vycházková a domácí.