Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Opravy: - obuv - sedlářské a brašnářské zboží.

Maloobchod, prodej: -textil -jeans, džíny, rifle -oděvy. Další prodejna: -Komenského 543/2, Jablonec nad Nisou, tel.:483711536.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spodní prádlo zn. Andrie (pro ženy, muže) - pyžama - textil, oděvy, oblečení.

Výroba: -plachty na rogala, plachetnice -díly na ultralehká letadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil.

Textilní výroba, šití: - dámské spodní prádlo - plavky - oděvy pro volný čas - sportovní oblečení I v nadměrných velikostech.

Prodej: -kojenecký textil -dětské kočárky.

Výroba, prodej: - textilní metráže sportovního charakteru.

Specializovaný prodej: -deštníky -módní doplňky (čepice, klobouky, šály, šátky, kravaty apod.). Další prodejny: -Brno, Vídeňská 100 (OC Futurum Brno-1. patro) tel.:547 213 154 -OC Carrefour-Královo Pole Brno tel.: 541 245 607 E-shop.

Prodej: - pracovní ochranné pomůcky - barvy, laky.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - barvy, laky.

Maloobchod, prodej: - dětský a bytový textil.

Velkoobchod, rozvoz: - domácí a zdravotní obuv - sportovní obuv PRESTIGE.

Maloobchod, prodej: - metrový textil (látky, metráž) - povlečení, potahové látky - prostěradla, textilní galanterie - protialergické deky a polštáře - klasické krejčovské figuríny - šicí stroje a overlocky PFAFF - textilní galanterie. Služba: - potahování knoflíků.

Půjčovna, krejčovství: -dětské společenské oděvy -chlapecká saka, kalhoty, vesty, kravaty, košile vel. 98-176 od 600, -Kč -dívčí šaty a doplňky od 400, -Kč -šití dětských oděvů na zakázku -zakázkové krejčovství -oprava oděvů.

Prodej: -matrace -lamelové rošty -anatomické a zdravotní polštáře, přikrývky pro alergiky -matracové chrániče -rehabilitační a ortopedické pomůcky. Další prodejna, expediční sklad: -Zlín, 2. května 1379.

Prodej: -postele z masivu -zdravotní matrace.

Poskytování komplexního servisu - pracovní oděvy - čistící rohože - hygienické potřeby. Kolekce sportswear: - pro pracovníky, kteří jsou v kontaktu s klientelou a reprezentují image firmy: - Kalhoty a košile country - kalhoty, košile a vesta - Kalhoty, polo a bunda - kalhoty a košile. Průmyslová kolekce: - Kalhoty do ...