Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - textil, oděv.

Dovoz, velkoobchod, prodej: - dovoz textilní suroviny, bavlněné příze tkaniny, - povlečení, prostěradla - metráž (krep, flanel, plátno, damašek) - krepy, pleteniny.

Čalounictví. Opravy: - čalouněný nábytek - čalouněné dveře - čalouněné interiéry. Zhotovování matrací. Prodej a výroba: - matrace na míru - dvoulůžka - taburety - zahradní soupravy - válendy - sedací soupravy. Velkoobchod z čalounického materiálu: - molitany - potahovací látky - koženky - matracové damašky - a další ...

Prodej: - dveře, okna, podlahy, plotové dílce, kování. Poradenství: - zaměření - doprava - montáž.

Již mnoho let je naše firma STEEL Shoes & Boots úspěšným celosvětovým výrobcem módní obuvi s ocelovou špičkou v mnoha barevných provedeních pro široký okruh fanoušků rocku, punku a gotického stylu. Jsme také největším konkurentem značkám, jako jsou Dr. Martens, Gladiator, Underground, Tredair, NPS, Boots & Braces či Shellys. První oficiální ...

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo a textilní zboží značky Andrie

Maloobchod, prodej: - dětské, kojenecké oblečení (textil) - těhotenská móda (pro těhotné) - hračky, textilní hračky pro nejmenší - produkty péče o miminka (kojenecké a dětské zboží).

Kožedělná výroba. Výroba, zakázkové šití, maloobchod, prodej, opravy: - lovecké oděvy (oděvy pro lov a volný čas) - lovecké potřeby, doplňky - kožené výrobky. Výkup: - surové kůže. Činění: - usně - kůže, kožešiny, trofeje. Opravy, čištění: - výrobky z kůže a kožešin. Příjem zakázek na činění, preparace, šití a opravy kožešin.

Zásilkový obchod, prodejna, E-shop: - záclony (kusové, metrážové) - na přání obšijeme, našijeme řasící pásku - voály - závěsy - povlečení (bavlna, krep, satén, flanel) - bytový textil - ubrusy - přikrývky, polštáře - přehozy - deky - dřevěné hračky - prostěradla - pleny - koberečky - dřevěné postýlky - ručníky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil-ručníky, ložní soupravy, prošívané deky, polštáře -metrový textil a záclony.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - spodní prádlo - plavky - noční prádlo - pánské prádlo. E-shop, internetový obchod.

Výroba a prodej: - pánské košile - dámské košile - firemní košile s výšivkou - kravaty - zástěry - dámské polokošile - pánské polokošile - trička - mikiny.

Náš český značkový SPOLEČENSKÝ ATELIER se zabývá výrobou a prodejem modelových oděvů a oděvních doplňků již řadu let. Specialitou jsou svatební a společenské šaty, které si můžete objednat, zakoupit nebo půjčit. V nabídce naší prodejny na adrese SOKOLOVSKÁ 89/28, PRAHA 8 - KARLÍN naleznete široký sortiment kabelek, bižuterie, závojů, čelenek, ...

Velkoobchod - textil: - dámský - pánský - dětský.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -české značkové jeans pro děti -e-shop -využijte členství v BOGYKLUBU, kde můžete získat slevu 10-20%.

Vybavení pro speciální jednotky - armáda, jednotky rychlého nasazení, záchranáři, hasiči

PŮJČOVNA SPOLEČENSKÝCH ŠATŮ STAR: -společenské šaty.

Prodej: - metrový textil (metráž). Látky z celého světa.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -parfémy, toaletní vody, dárkové sady - dámské, pánské -spodní prádlo -česká bižuterie -holící strojky, epilátory -dětská péče, kosmetika -kuchyňské spotřebiče ... .

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Maloobchod: -textil -textilní galanterie

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -šály, pašmíny, šátky a šálky. Kontaktní místo AVON: -Zlín, Rašínova ulice 522 (naproti T-mobile).