Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: -dámské, spodní prádlo -parfumerie.

Oficiální obchodní zastoupení obuvi WORTMANN pro ČR a SR. Zprostředkování prodeje obuvi Tamaris pro maloobchodníky a obchodní sítě.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -potisk textilu a triček -oprava oděvů a obuvi -čištění peří, šití polštářů a dek. -šití přikrývek z mikrovláken. -čistírna oděvů. -oprava deštníků -čistírna a oprava koberců. -výroba vizitek, PF, svatebních oznámení a pod. -vyvolání fotografií. Další provozovny: Brno - Líšeň ...

Prodej: -dětské, pánské a dámské oděvy -doplňky.

Prodej: -dámské i pánské vrchní pletené ošacení -punčochové zboží zn.SISI.

Výroba ložního povlečení a hotelového textilu. Maloobchod s textilem.

Pobočka. Prodej: - pánské, dámské oděvy, oblečení - košile, kravaty, kalhoty - sukně, halenky, saka, trička, svetry - bundy, kabáty, pláště - opasky, klobouky.

Velkoobchod, prodej: - obuv, boty- sportovní, gumotextilní, plážová, domácí a další. E-shop, internetový prodej.

Prodej, maloobchod: - hračky - kojenecké zboží - autosedačky - dětské a kojenecké oděvy. E-shop, internetový prodej.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hračky - kojenecké zboží - autosedačky - dětské a kojenecké oděvy. E-shop, internetový prodej.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hračky - kojenecké zboží - autosedačky - dětské a kojenecké oděvy. E-shop, internetový prodej.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil -obuv.

Půjčovna, prodej: -šaty, kostýmky pro děti na slavnostní příležitosti -šaty pro družičky, družby (originální modely): -na svaté přijímání -rodinné oslavy -divadlo -křtiny -vítání občánků -doplňky (košíčky, kabelky, ozdoby do vlasů) -šití podle Vašich vlastních návrhů -masky a maškarní oděvy pro děti.

Výroba, šití, prodej: - oděvy, textil, oblečení.

Maloobchod, prodej: -QUELLE -prádlo -bytové doplňky.

Výroba, dodávka, prodej: - instalatérský len pro instalatéry topenáře a plynaře - těsnící provazce pro utěsnění kanalizace, panelů, dřevěných staveb, dilatačních spár - lněné motouzy. Export ječného sladu pro pivovary.

Prodej: - pracovní oděvy a obuv - ochranné pomůcky.