Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: - pánská a dámská konfekce, oblečení, oděvy - halenky, kostýmy, bundy, kožichy, trička, sukně, šaty, kalhoty, saka - kabáty, obleky.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - ložní, bílé prádlo - bytový textil - záclony - metrový textil.

Maloobchod, prodej: - obuv, b oty - kožená galanterie - punčochové zboží.

PRODEJ: - dětské kočárky ( hluboké, sportovní, golfové hole ) - fusaky ( nánožníky ) - pláštěnky na hluboké i sportovní kočárky - rychlozavinovačky - tašky na kočárky - kočárky pro panenky - kojenecké oblečení, dětský textil ( košilky, dupačky, čepičky, botičky, ponožky, svetry, tepláčky ) - kojenecké potřeby ( lehátka do vaničky, ...

Výroba: -povrchová úprava textilií speciálním praním -speciální efekty na jeans výrobcích.

Maloobchod, prodej: - přírodní hedvábí - úplety, metráže, hotové výrobky (přikrývky, příze, šály, šátky) - textil.

Výroba, šití, VO, MO: -konfekce, oděvů: -oděvy panské: -kalhoty, saka, obleky, kabáty, bundy, pláště -nadměrné velikosti -oděvy dámské: -kalhoty, sukně, kostýmy, pláště, bundy.

Maloobchod, prodej: - obuv, boty (pánská, dámská, dětská) - kožené výrobky (kabelky) - kožená galanterie - ponožky - punčochové zboží.

Prodej: - metrový textil, látky - bytový textil.

Výroba, prodej: -pletené výrobky -textilní výrobky.

Dovoz a distribuce: -dámského a dětského punčochového zboží OMSA, sportovní ponožky OMSA SPORT -dámské, pánské noční prádlo MARISTELLA, OGHAM FRM.

Výroba a prodej brašnářského a sedlářského zboží.

Prodej: - obuv dětská, dámská i pánská včetně domácí - galanterie kabelky, klíčenky, peněženky, pásky - kapesníky, ponožky, punčochy, šňůrky do bot, krémy na obuv, obouvací lžíce.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -zdravotnictví -lázeňství -gastro.

Velkoobchod, výroba: - pracovní a ochranné pomůcky, OPP - pracovní oděvy, obuv, rukavice - respirátory, respirační pomůcky - ochranné brýle, ochranné štíty. Poskytovatel náhradního plnění.

Prodej: - funkční prádlo MOIRA.

Maloobchod, prodej: - obuv, boty. Sběrna oprav: - obuv, kožená galanterie - všívání uzávěrů do bund, riflí, druky, kroužky, nýtování do oděvních svršků.

Prodej - plesové a svatební šaty Půjčovna - plesové a svatební šaty

Prodej - galanterie Zakázkové krejčovství Prodej - metrový textil Prodej - šicí stroje

Bazar - oděvy dámské a dětské