Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

Petr Babák se zaměřuje na prodej háčkovaných a pletených čepic, ponožek, polšťářků a medvídků.

Renata Holíková provozuje obchod se spodním prádlem, župany, punčochy a pyžamy.

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Výroba brašnářského a sedlářského zboží (kromě prostředků ortopedické povahy)

Stanislava Dvořáková se zaměřuje na nákup a prodej oblečení, obuvi, sportovních potřeb, kožené galanterie a mnoho dalšího.

Šárka Červinková provozuje obchod s dámským, pánským a dětským oblečením a koženou galantérií.

Věra Pivničková se zaměřuje na výrobu a prodej oblečení.

Firma KARA Trutnov, a.s. poskytuje prodej: - dámské a pánské kožené oděvy. - kožená galanterie - opasky, peněženky, rukavice - kožené i syntetické kabelky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, výrobce punčochového zboží, bavlněných ponožek.

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Kamenná prodejna obuvi i eshop firmy ARNO Zlín-Kostelec nabízí široký sortiment zboží - dámské, pánské boty, dětská certifikovaná obuv, nadměrná i podměrná obuv, gumičkové, letní, zimní i celoroční boty. Jsme prodejci zn. Tamaris, Mustang, Kamik, Rock Spring, Coqui, Befado, KangaROOS, Power a další. Veškeré zboží v eshopu máme skladem na ...

E-shop, internetový obchod: - spodní prádlo - kosmetika.

E-shop, internetový obchod: - dětské oblečení - dětské boty - bytový textil - dámské oděvy. Bazar, second hand.

E-shop, internetový obchod: - kravaty - motýlky - manžetové knoflíčky - šle - kapesníčky - pásky - módní doplňky.

Pobočka. Výroba, prodej: - netkané vpichované textilie impregnované a neimpregnované textilie pro stavebnictví, automobilový a nábytkářský průmysl. Sídlo firmy: - U nádraží 894, Moravský Krumlov.

Internetový prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské spodní prádlo - plavky - noční prádlo - erotické prádlo - stahovací prádlo - těhotenské oblečení - župany.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - dámské a pánské oblečení.

E-shop, internetový obchod - značkové pánské a dámské oblečení - trička, mikiny, tepláky - spodní prádlo - obuv.

Společnost ČFTI s.r.o. provozuje internetový obchod Unlocked s volnočasovým oblečením.

Velkoobchod, e-shop - dámské a pánské oblečení - bundy, trika, kalhoty - šaty, sukně - doplňky.

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

Martin Zvarík provozuje internetový obchod: - oblečení na jógu, Tai-Chi a jiné relaxační cvičení a bojová umění - tepláky, trička - komplety, košile.

Návrh, výroba, prodej: - dětské oblečení - dámské oblečení - bytové doplňky.