Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod, e-shop: - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv - kabelky, peněženky.

Prodejna pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a oblečení pro sport, turistiku a volný čas. Možnost zajistit potisk či výšivku Vašeho firemního loga.

Výroba a prodej: -ponožkové zboží. Provozovna: Žďár nad sázavou, Sadová 2237

Výroba a prodej nábytku: - realizace interiérů na zakázku. Zakázková výroba: - kuchyně - včetně vestavěných spotřebičů. Maloobchodní prodej: - ložnice - obývací a dětské pokoje - jídelny, jídelní stoly, židle - kompletní vybavení kanceláří - kancelářská křesla, židle - čalouněné sedací soupravy - dvoulůžka - válendy - matrace - ...

Prodej - jeans, rifle RIFLE - výhradní zastoupení RIFLE - italská denimová značka džínů pro ČR a SR.

Velkoobchod, maloobchod, prodej potahových látek, koženek, damašků a čalounických materiálů. Potahové látky: -žinylkové látky -koženky -úplety-broušené -úplety -mikroplyš -tištěné tkaniny -čalounické materiály-čalounické spony, matracovina, molitany, netkané textilie, popruhy, rouna.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochrané pracovní pomůcky

Action Retail Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej bytového textilu, oblečení, domácích potřeb a papírenského zboží.

Maloobchodní prodej: -metráž -úplety -tesily -dovozové hedvábí -krepy -podšívky -výstuže -galanterie.

Růžena Raždíková provozuje opravnu obuvi: - oprava obuvi, kabelek - výroba klíčů - oprava hodinek (výměna baterie).

V našem internetovém obchodě nabízíme široký výběr dámského spodního prádla. Součástí sortimentu jsou také plavky, stahovací a tvarovací prádlo a pánská móda.

Maloobchod, prodej i na splátky: -elektrospotřebiče -televizory -audio-video -ledničky, mrazničky -pračky, sporáky -foto-kino -obuv -kusový textil.

Svatební salon. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - svatební doplňky.

E-shop, internetový obchod, bazar, second hand: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky.

Služby: - krejčovství - šití oděvů.

E-shop s dámskou módou. Prodej Bund, kabátů, sak, kalhoty a rifle, teplákovky, kardigany a svetry, košile, svetry, topy, sukně, šaty a doplňky.

- osobní ochranné pomůcky - Pracovní oděvy - Pracovní obuv - Pracovní rukavice - Úklidová chemie a čistící drogerie - Dezinfekce - Hygienický papír - Dále zajišťujeme výšivky a potisky firemním logem dle přání zákazníka

Prodej, e-shop: - tašky - brašny - batohy - brašny na notebooky - obaly na notebooky - batohy na notebooky - tašky na jídlo BUILT - sluchátka Skullcandy, WeSC, BUXTON - hodinky CASIO.

Výroba a distribuce: -dámské prádlo a plavky -těhotenské prádlo a plavky -dámské sportovní prádlo -dámské zdravotní prádlo a plavky -prsní epitézy Kontakt na obchodního zástupce: -tel.:474654732, 608237313 -fax.:474683277

Internetový obchod nabízí širokou škálu dámských společenských šatů a doplňků, které jsou ideální pro všechny druhy společenských událostí, jako jsou svatby, plesy, oslavy a další. Kolekce zahrnuje dlouhé šaty, koktejlové šaty a svatební šaty v široké škále různých stylů, barev, délek a designů, aby každá zákaznice mohla najít to, co hledá. Kromě ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -relaxační křesla -tradiční sedací soupravy v klasickém stylu -elegantní retro kožené sedačky -praktické sedací soupravy -matrace -postele -ložnice.

Prodej: - pánské a dámské značkové oblečení.