Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod, on-line prodej - batikovaná, potištěná trička ze 100% bavlny - Homemade.

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - kojenecké zboží - kočárky - autosedačky - postýlky - dětské, cestovní, matrace, povlečení - přebalovací podložky - přebalovací pulty - jídelní židličky, chodítka - hračky pro nejmenší děti - kolotoče nad postýlku, hrazdy, chrastítka - tříkolky, odrážedla - dětský textil - potřeby ...

Zakázkové šití dámských a dětských oděvů. Výroba povlečení pro děti a dospělé z látky dle vlastního výběru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej. ...

Půjčovna svatebních a společenských šatů i do tanečních. Obleky: - pánské, dětské. Společenské šaty, šaty pro družičky. Doplňky pro nevěsty.

Společnost PFNonwovens a.s. a společnosti jí ovládané jsou členy koncernu PFNonwovens podléhající jednotnému řízení společnosti PFNonwovens Holding s.r.o.

Postýlky - povlečení, s.r.o. se zaměřuje na prodej dětských postelí, matrací, kojeneckého oblečení, povlečení, hraček a mnoho dalšího.

Motylum s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej designových skleněných motýlků k pánským oblekům.

Zaměřujeme se na výrobu a prodej dámské modelové konfekce, která podtrhuje osobitost žen nejen střední generace. Vyrábíme originální módu jak pro mladé, tak pro střední generaci až do velikosti XXXL, kterou dotváříme batikou, ruční malbou a aplikacemi, což zaručuje každému modelu jedinečnost a originalitu.

Funkční a antibakteriální spodní prádlo, dámské, pánské a dětské bezzápachové oblečení pro všechny druhy sportů a velký výběr doplňků má ve svém bohatém sortimentu český výrobce NANOSHOP s.r.o. z Brna, který provozuje e-shop.

MVDr. Kateřina Farkasová provozuje online dětský výběrový secondhand.

TUČI s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu firemního oblečení a pracovních oděvů.

BLOCKG Interpreter´s Essentials, s.r.o. se zaměřuje na prodej bloků, ručně vyráběných kabelek a na prodej hudby pro tlumočníky a překladatele. Telefon: +49 (0) 178 541 08 22

Jsme tu pro Vás abychom Vám dodaly sebevědomí ve skvěle padnoucí podprsence. Správně padnoucí spodní prádlo je prvním krokem k úspěšnému dni. Také Vám pomůžeme s výběrem nočního prádla pro krásné sny. Nezapomínáme v nabídce ani na muže, po celý rok u nás najdete plavky jak dámské, tak i pánské . Značky: Timo, Triola, Calvin Klein, John Frank, ...

Svatební salon Šatyprotebe nabízí v Ostravě jedinečné svatební šaty. Vybrat si můžete z již zhotovených modelů nebo Vám šaty ušijeme na míru dle Vašeho přání. Součástí naší nabídky jsou také svatební šaty pro plnoštíhlé a pro těhotné nevěsty. Nabízíme nejen svatební šaty, ale také šaty společenské a maturitní. Současně také rádi oblečeme ...

PM-desing prodává ručně šitou dámskou a pánskou módu. Prodej dámského a pánského oblečení, kabelek, batohů a tašek přes e-shop.

Výroba, prodej školní galanterní potřeby: -taška, tašky, pouzdro, pouzdra, aktovka, aktovky -sáčky na cvičky, dívčí kabelky, kabelka -dětské batůžky, batůžek pro děti.

Výroba, šití, potisk, prodej, maloobchod, velkoobchod: - sportovní oděvy - trička, roláky, pyžama, kšiltovky. Výhradně z materiálu českých výrobců. Ubytovací služby - Penzion na jízdárně

Prodej, servis - svářecí technika -svářecí kukly zn.Optrel solarmatic -svářecí technika -průmyslové zboží z dovozu.

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

Tomáš Gebauer provozuje eshop s oděvy - dámské, pánské, pro těhotné ženy i děti.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Prodej, eshop: Luxusní spodní prádlo a doplňky značek Victoria's Secret a PINK