Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod, e-shop: -obuv, boty. Adresa pro zasílání reklamací a zboží k výměně: mojenoveboty.cz numero uno s.r.o. reklamační oddělení Dobšická 17 670 21 Znojmo 2

Výroba, prodej: - masivní nábytek - bytové doplňky - lampy - polštáře - závěsy -koberce z kůže, - kovová zvířátka - mísy na ovoce z rohoviny -knihovny - komody - příborníky - svícny - lavice - postele - skříně - jídelní stoly - konferenční stolky - Tv stolky - truhlice - zrcadla - židle - psací stoly - vinotéky - ...

Prodej, e-shop: -značka adidas, nike, reebok pro muže, ženy, děti -tašky -boty, pantofle, -trička, s límečkem, krátký rukáv, s potiskem -bundy, kalhoty, šortky, mikiny -sukně, šaty, topy -čepice, pásky, peněženky, ponožky.

Velkoobchod, prodej: -textilní galanterie -zdrhovadla kovová v různých povrchových úpravách -zdrhovadla umělá kostěná a spirálová -zdrhovadla spirálová neviditelná -zdrhovadlové pásy a jezdce -knoflíky umělé a perleťové -brzdičky a koncovky umělé a kovové -kroužky, radýlka, páráčky, krejčovské metry a křídy ...

Prodej: - kožené zboží - doplňky pro motorkáře.

Výroba, prodej: -značková dámská móda i pro plnoštíhlé -halenky, trika, košile, sukně, šaty. Výroba: -sportovní dámské a pánské oblečení -trička, roláky, mikiny, vesty, tepláky, leggins. Zakázková výroba dresů.

Výroba, dodavatel: -oděvy pro zdravotnictví -pracovní oděvy -oblečení pro volný čas.

E - shop - oděvní doplňky Výroba - dámské a pánské oděvy

Prodej, e-shop: -hřejivé polštářky z Japonska

Společnost AAAZ SERVIS s.r.o. zajišťuje: -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba školních a ...

Společnost SPORTTIME, s.r.o. má velkoobchod a eshop s: - značková italská móda KAPPA a ROBE DI KAPPA Značka je zaměřena pro sportovní účely, především hokej, fotbal, tenis. V prodejnách Kappa nově najdete značky - NEW ERA - YANKEES Prodejny KAPPA: Jánská 11 601 00 Brno tel.: 606 633 824 otevírací doba: po-pá 9 – 18 Kappa Campus ...

PICCOLO obuv s.r.o. je velkoobchod, s distribucí, prodejem: dětská, dívčí i chlapecká obuv dovážená z Itálie od společností Melania, Mondo Baby, Footsie. Dětská obuv-od uzavřené obuvi, sandálů, bot do vody a gumáků až po domácí obuv pro děti do věku 12 let.

Maloobchod: -dětské oblečení.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - zdravotní matrace a rošty Výroba: - postele z masivu - ložnicový nábytek, vestavěné skříně.

Prodej, maloobchod: - polštáře, přikrývky, povlečení, lůžkoviny, matrace - kusové koberce - bytový textil - záclony - bytové doplňky.

Maloobchod, prodej: - textilní filtrační materiál - technické textilie. Výroba, šití: - vlněné přikrývky - vesty, pantofle, polštářky - zdravotnické pomůcky z ovčí vlny.

Internetový obchod. Prodej: - dámské, pánské moderní, luxusní spodní prádlo - podprsenky, kalhotky, tanga, košilky, luxusní erotické prádlo. Výhradní zastoupení značek LivCo Corsetti, Konrad, Chilirose a Passion. Velkoobchodní, maloobchodní prodej.

Velkoobchod, prodej: - textil, oděvy - spodní prádlo (podprsenky, kalhotky, slipy, trenýrky) - ponožkové zboží, ponožky - punčochové zboží, punčochy silonky, silonkové ponožky.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Výroba: - oděvy - pracovní oděvy

Výroba oděvů a oděvních doplňků

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - nehtová kosmetika, hodiny, výroba reklamních předmětů Výhradní zastoupení značky La Femme pro Českou a Slovenskou Republiku.