Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Zakázková výroba kožené galanterie, peněženky, kabelky, opasky.

Výroba: - pánské košile - společenské, klasické, uniformní, profesní, pro volný čas, sportovní - dámské halenky košilového střihu - kravaty - pánská pyžama, dámské noční košile.

Švec - obuvník. Oprava obuvi. Výroba kožených opasků. Sběrné místo pro opravy obuvi: - Holešov, Dr. E.Beneše 3 - Moje trafika.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyňské linky - jídelní stoly - ložnice - dětské pokoje - patrové postele - koupelnový nábytek - šatní skříně - konferenční stoly, stolky - nábytek z borovicového dřeva - matrace do postele - anatomické polštáře.

Firma Jenom látky s.r.o. provozuje e-shop s látkami a galanterií. Nabízíme nejen velký výběr látek, ale také metrovou a kusovou galanterii. Vybrat si u nás můžete: Látky: - tkaniny - pleteniny - imitace kůží a kožešin - koženky - umělé kožešiny a plyše - tyly a krajkoviny - funkční materiály - technické, výztuže a ...

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek

Firma Elis Spodní prádlo A - H nabízí velkoobchodní i maloobchodní prodej dámského a pánského spodního prádla známých značek. Prodej: -dámské a pánské spodní prádlo v obvodu 65-100, vel. košíčků B-M -značky Donna, DKaren, GUESS, Lormar, Parfait, Leilieve, Timo, Werso, After Eden, Calvin Klein, Sielei, Mustang atd. -kompletní stahovací ...

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Online velkoobchod s ochrannými pracovními pomůckami, rukavicemi, monterkami a svářečskou výbavou.

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Kristýna Svidroňová se zaměřuje na optimalizaci webů a vyrábí a prodává NANO roušky.

Společnost TWATA factory s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Iveta Nedomova Design s.r.o. se zaměřuje na design a prodej oblečení nekonvenčního, skandinávského stylu vhodného pro všechny druhy postav. V sortimentu je možné najít halenky, mikiny, sukně, šaty, čepky a mnoho dalšího.

Prodej, e-shop: - kojenecké potřeby - hračky - dětské oblečení - pleny - kosmetika - přebalovací podložky, ubrousky - ručníky, žínky - potřeby pro maminky a těhotné ženy.

Hana Švédová se zaměřuje na výrobu lan, pletených šňůr a provazů.

Společnost Custom Sportswear s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej pánského a dámského sportovního oblečení s vlastním potiskem.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Společnost XISS s.r.o. provozuje internetový obchod a vyrábí a prodává kožené a textilní batohy, tašky, psaníčka, kabelky a šperky.

Společnost ANETA STYLE CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu dětského, dámského i pánského oblečení na zakázku a firemního a reklamního textilu.

DABONA ŠARDICE Výroba, prodej, šití: -pánské košile -společenské -vycházkové -sportovní -pro volný čas -pracovní i na zakázku -služební k uniformám -pánská pyžama -pánské trenýrky -prádla, (prádlo), dámské kostýmy.

Společnost Verio s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu dámských oděvů, doplňků a oblečení pro zvláštní příležitosti jako je například svatba a ples.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Firma provozuje e-shop s originální streetwear módou. Prodej dámských mikin a cropped mikin, legín, triček, tepláky, nákrčníky. Pánský sortiment zahrnuje mikiny, trika, tepláky, kraťasy, plavky, roušky, nákrčníky.