Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Půjčovna: - svatební šaty pro nevěsty, ženichy, družičky, mládence. - doplňky. Prodej: - mateřské šaty - svatební oznámení - snubní prstýnky. Služby: - seznamovací agentura.

Prodej - móda pro těhotné ženy

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilková služba: -ochranné pracovní pomůcky -oděvy, montérky, rukavice, brýle, přilby, zástěry -chrániče sluchu, boty pracovní, brýle, vesty -obuv, zastoupení Prabos Slavičín, Panda Itálie -ochranna dechu, zastoupení SCOTT, respirátory -ochranné krémy, mýdla, mycí prostředky, ...

Internetový obchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bílá, černá elektronika -parfémy, kosmetika -sportovní výživa -oblečení: -kalhoty značky Diesel -nábytek Dovoz, import, prodej: -produkty Grabber Warmers: -ohřívače do lyžáků, rukavic a na tělo s vydrží až 40 hodin bez nahřívání -originální držáky na permanentky ...

Velkoobchod-maloobchod: -kancelářské potřeby -školní potřeby -papír

Opravna: -obuv Prodej: -domácí obuv -punčochové zboží

Prodej: - bytový textil, - tapety.

Dětské zboží, kojenecké zboží. Prodej dětského a kojeneckého zboží. Komisní prodej kočárků, autosedaček, postýlek a textilu.

Maloobchod, prodej: - dětské a kojenecké zboží. Komisní prodej kočárků, autosedaček a postýlek.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -textilní galanterie -módní doplňky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Provozovna zrušena. Maloobchod, prodej: -svatební šaty a doplňky.

Prodej koberců a bytových doplňků: -koberce -PVC -záclony, dekorační látky -stropní desky -tapety -garnýže a veškeré doplňky -matrace -koupelnové předložky.

Maloobchodní prodej: -koberce. Kontakt neověřen.

Prodej: -lyže a lyžařská obuv -nové i použité -sportovní oděvy -sportovní obuv. Montáž a servis: -vázání. Služby: -broušení hran.

Výroba - těhotenské a nadměrné oblečení z jeansoviny a manžestru Prodej - těhotenské a nadměrné oblečení z jeansoviny a manžestru

Maloobchod, prodej: -boty, obuv -oděvy, textil.

Internetový obchod - pánské oděvy nadměrné velikosti Internetový obchod - pánské oděvy nadměrné velikosti

Student servis. Půjčovna, pronájem: -paintballových zbraní -zapůjčení kompletní hrací soupravy -zbraně včetně střeliva a plynu, vysílačky s handsfree, ochranné masky, maskáče, šátky -semiautomatická zbraň, poloautomatická -organizace her.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -záclony, závěsy -sýpkoviny na peří a vlnu -potahové, závěsové plyše -dekorační látky -froté ručníky, lůžkoviny -prošívané přikrývky, deky -podlahové krytiny -koberce -textilní galanterie -metrový textil, metráž.

E - shop - oblečení REJOICE Prodej a e - shop - oblečení REJOICE