Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Šití - ochranných pracovních oděvů pro zdravotnický průmysl - ochranné pracovní oděvy a pomůcky pro svářeče

Výroba, šití, šicí dílna, velkoobchod, maloobchod, prodej: - textilní výroba značky JOBIS - kojenecký textil - dětská konfekce - vaky do autosedaček - bytový textil - pánský, dámský textil (i nadměrné velikosti) - ložní soupravy - výstražné, ochranné, reflexní vesty pro řidiče - metrový textil - textilní galanterie. Výhradní ...

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -textil -koberce -proutěné zboží, nábytek -doplňky ze dřeva.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -koberce -bytový textil -dárkové zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy i atypické velikosti, montérky letní zimní, zateplovací kombinézy, vesty, oblečení pro řidiče, lékaře, ponožky, rukavice - na objednávku vyšití loga, logo - pracovní obuv WIBRAM, gumofilcová, koženofilcová, farmářky černé, světlé, rybářské holínky - zdravotní ...

Prodej: - módní oděvy dámské, pánské, dětské.

Maloobchod, prodej: - textil - oděvy Móda pro mladé Pobočka: České Mládeže 456 LIBEREC 6 460 06 Telefon: 482 428 301; 482 428 306

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil KENVELO.

-Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Velkoobchod a maloobchod -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Opravna: -opravy -obuvi, koženého zboží, galanterie. Bazar. Second hand. Komisní prodej: -obnošené šatstvo.

Prodej: -textil -drogistické zboží.

Prodej, maloobchod: -metrový textil, metráž, látky -ovoce, zelenina.

VÝROBA, PRODEJ: - ložní textil - bytový textil

Peří - praní, čištění. Šití, výroba: - závěsy, záclony, přehozy - ložní soupravy - péřové, dralonové přikrývky - polštáře, dečky na kočárky.

Služby: -čištění peří -šití péřové, prošívané přikrývky (deky). Prodej: -sypky, hotové deky, polštáře. Výkup a prodej peří.

Výroba: -tkaniny -textil -konfekce. Tkaní bavlnářských tkanin.

Maloobchodní prodej: -obuv -textil.

Výroba: -textilní -kusové vigonní výrobky -mycí hadry -mycí látky.

Prodej: - mladá móda: - jeans - kalhoty - košile - vesty - mikiny - tirka - bundy - boty - opasky.

Prodej, maloobchod: - textil, oděvy - móda mladých džíny, rifle, košile, mikiny, svetry, trička, bundy, batohy, kožené opasky - boty, obuv Martens.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil - ložní, kuchyňský - punčochové zboží - záclony, dekorační tkaniny, molitany - koupelnový program (koupelnové textilie, osušky, ručníky, předložky).