Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba a prodej pracovních a volnočasových oděvů, obuvi a ochranných pomůcek.

Výroba vzorků kolekce v oblasti clonící techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky

LUXFEEL FASHION, s.r.o. provozuje internetový obchod, kde si můžou zákazníci vybrat ze sortimentu italskou a českou módu. V Ostravě můžete navštívit kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr pánské i dámské módy.

FEAS s.r.o. vyrábí přírubové těsnění, těsnící šňůry, technické textilií a ochranné pomůcky.

VV Styl, s.r.o. prodává na svém eshopu: - pánské nadměrné velikosti - košile, kalhoty, spodní prádlo, trička, svetry, saka, bundy apod

Zakázková výroba českých triček a ponožek s potiskem extrémních sportů. Internetový obchod se sportovním oblečením.

Hanio s.r.o. provozuje internetový obchod, e-shop: - kabelky, aktovky, etue, brašny, batohy - opasky, peněženky

E-shop Divon.cz se širokým sortimentem punčochového zboží. Prodej průhledných, poloprůhledných, barevných, síťovaných, hřejivých punčocháčů. Podvazkové punčochy.

Smart Textile, s.r.o. provozuje eshop: -pánské košile s nežehlivou úpravou -polokošile pro ženy a muže -trika s UV ochranou pro děti a ženy.

Lovemusic s.r.o. zajišťuje ruční výrobu a e-shop: - originální kabelky, šperky, náušnice - trička, pásky, peněženky - zápisníky z vinylových desek.

RESTDAY: Dovoz, vývoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava: - opravy lezeček (všech značek) - opravy trekových bot (všech značek) -sportovní zboží v horolezecké a outdoorové oblasti:

Výroba, internetový obchod, e-shop: - originální dámské, pánské a dětské oděvy.

Petra Vašáková provozuje internetový obchod, kde prodává: - oblečení - obuv - módní doplňky

Bc. Petra Michniková provozuje internetový obchod https://www.ponozky.online/. Prodávají se ponožky: - dámské - pánské - dětské - speciální - teplé aj.

Prodej: - ložnice - postele - rošty, matrace - polštáře a přikrývky, povlečení, prostěradla

Nejbaby.cz nabízí na svém eshopu: - hračky, společenské hry, školní potřeby - houpačky a sedátka a lehátka - autosedačky a příslušenství - kočárky a příslušenství - postýlky, kolébky, koše, ohrádky - vybavení do postýlek, košíků - kojící polštáře a polohovací - rychlozavinovačky, deky a spací pytle - oblečení pro miminka - ...

PIUMO Yarns s.r.o. provozuje internetový obchod se zimním oblečením. K prodeji mají čepice, svetry a šály.

BPP spol. s r.o. vyrábí a zpracovává: -polyuretany (PU) pro čalouníky, výrobce přileb, obalové výplně k přepravě zboží, přířezy polyuretanových pěn: -tvarové dílce pro sedací a lůžkový nábytek (sedáky, opěrky, komplety dle zákazníka, bloky, desky, rolované zboží, formaty, klíny, plošné a prostorové tvarovky, matracová jádra) -další úpravy ...

MAMICENTRUM s.r.o. se zaměřuje na prodej kočárků, kojeneckého zboží, drogerie a olejů a provádí kurzy cvičení pro těhotné, masáže a vedení porodu.

Šicí dílna Emily Malosériová výroba oděvní konfekce: - dámská, pánská a dětská konfekce. Zakázkové šití. Expresní opravy, úpravy. Tisk symbolů pro ošetřování a papírových etiket. Hodinový manžel/manželka Umělecké kovářství a kovorytectví - Bronislav Kozák & syn Zhotovujeme kovářské výrobky Mříže, krbové soupravy, panty, kliky, ...

NOVADOTEX s.r.o.je výrobcem ponožek, jde o zakázkovou výrobu.

Prodej obuvi. -kožená dámská a pánská obuv z Polska, Itálie, Německa, Španělska a Portugalska

Prodej obuvi. -kožená dámská a pánská obuv z Polska, Itálie, Německa, Španělska a Portugalska

Prodej obuvi. -kožená dámská a pánská obuv z Polska, Itálie, Německa, Španělska a Portugalska

Prodej obuvi. -kožená dámská a pánská obuv z Polska, Itálie, Německa, Španělska a Portugalska