Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Dovoz, import, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment dětské módy od 0-18 let -italské oblečení, oděvy pro děti značky DODIPETTO -španělské kočárky a autosedačky CASUALPLAY -doplňky pro pohodlí a bezpečnost.

Velkoobchod, distribuce obuvi OBUV: -dámská obuv -pánská obuv -dětská obuv -sportovní obuv -domácí obuv -jarmilky, baletky, důchodky -gumotextilní kopačky.

Prodej: -hutní materiál včetně dělení a dopravy -betonové sítě firmy FERALPI -betonová ocel včetně ohýbání -tvárnice z porobetonu -pracovní obuv a ochranné pomůcky.

Výroba a chemická úprava tkanin.

FIRMA V KONKURSU! Výroba, prodej: -zahradní kovový nábytek-kompletní sortiment-židle, stoly, stůl, zahradní houpačka, altán -parkový program: -městský mobiliář-lavičky, zastávky, předzahrádky a jiné kovové doplňky -zakázkové práce v oblasti uměleckého kování-brány, zábradlí a jiné -kovové postele, noční stolky a ...

Prodej: -použité oděvy -second hand.

Úprava - šaty na míru Půjčovna - svatební a společenské šaty

Výroba - konfekční výrobky

Prodej - pracovní oděvy Výroba - pracovní oděvy

E-shop. Prodej dětského zboží, české výrobky, kompletní sortiment. Produkty pouze od českých výrobců. Nabízíme dětské oblečení, kojenecké papučky, dětskou obuv, deky a zavinovačky, věci do kočárku a autosedačky a další.

Ruční práce na polotovarech pro automobilový průmysl Výroba - pracovní oděvy a doplňky Manipulační a montážní práce Výroba plastů vakuovým lisováním Skládání a lepení - výrobky z papíru Výroba - sportovní oděvy a doplňky - chrániče pro sportovní činnost

Úklidové práce: - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken - čištění koberců a další. Pronájem, půjčovna: - stroje na čištění koberců a čalounění. Dětský bazárek, bazar. Prodej: - obnošené oblečení, textil.

E-shop, Mandarine.cz Prodej dámských doplňků: -bižuterie, kabelky, opasky, pásky, šátky, peněženky -módní doplňky -módní trendy.

Internetový obchůdek, e-shop: -dětský outlet -použité zboží.

Internetový obchod, e-shop: -kožené bundy dámské a pánské -dámská saka -módní doplňky a kabelky -dámské svetry, roláky a pulovry -dámské halenky a košile -trička a topy -trička s dlouhým rukávem -sukně a kalhoty -kostýmy -dámské šaty -plesové šaty (společenská móda) -spodní prádlo -pánské oblečení.

Internetový obchod, e-shop: -dámské kabelky -šátky -peněženky -opasky, pásky -ruční šperky.

přerušeno od 13.06.2019 do 01.07.2029 Maloobchod: -oděvy, textil.

Svatební doplňky, prodej, půjčovna svatební, plesové, společenské šaty Hrušovany nad Jevišovkou, Moravský Krumlov, Dačice - ruční práce na přání zákazníka - šití oděvů na míru - svatební dekorace - svatební doplňky - společenské doplňky - sváteční tabule - slavnostní tabule - svatební tabule - výzdoba kostelů a kaplí. Zajistíme pro ...

Krejčovství, šití na zakázku: - oděvy.

Maloobchod, prodej spodního prádla. Nabízíme župany, podprsenky, kalhotky, pyžama, boxerky, plavky a další.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb