Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - textilní galanterie - textil.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.11.2008 do 31.12.2015 Šití, výroba: - záclony - závěsy - povlečení - polštáře - ubrusy - dekorační textilie - modely na zakázku - opravy a úpravy oděvů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.04.2014 do 02.04.2019 Internetový a kamenný obchod: -bytový textil -látky, ložní povlečení -záclony, závěsy a mnoho dalšího. Poskytujeme také šicí služby.

Přerušeno od od 31.08.2010 do 31.12.2015 Maloobchodní prodej: - textil, - oděvy.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2010 do 31.12.2015 Šití, prodej: -sportovní oděvy -pracovní oděvy -domácí oblečení -teplákové soupravy -další druhy oděvů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.12.2011 do 31.12.2016 Výroba, oprava: -oděvy Zakázkové šití. Střihová služba. Potahování knoflíků. Prodej: -látky, textil.

VÝROBA, ŠITÍ, PRODEJ: -oděvy: -pracovní -sportovní (šusťákové) -vycházkové -kombinézy (i zateplené) -zástěry -pracovní čepice ŠITÍ NA ZAKÁZKU: -bytový textil -závěsy, záclony, přehozy -oblečky pro psy KREJČOVSKÉ SLUŽBY: -drobné úpravy, opravy (výměna zipu, zkracování rukávů) od 31.07.2014 do 31.07.2024

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 09.12.2013 do 31.12.2019 Maloobchod: -textil pro mladé.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Maloobchod: -oděvy, textil -obuv.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2012 do 31.03.2017 Zakázková výroba, prodej: - pracovní oděvy-kalhoty, blůzy, kombinézy - materiál vysrážený - různé barvy - firemní logo-FLOK - prohlášení o shodě (atest).

Maloobchod, prodej: - nové i použité kožené oděvy.

Prodej, oprava, servis: -obuv. Obuvnické práce.

Maloobchod, prodej: - metrový textil, látky.

Maloobchod, prodej, montáž: -levný textil -nábytek -bytové doplňky -nábytek

Maloobchod, prodej: - pánská, dámská, dětská obuv.

Výroba, šití, prodej: - povlečení, přikrývky, polštáře s výplní dutého vlákna - předložky z kožešiny - rychlozavinovačky - ložní, stolní prádlo. - kompletní výbavička dětské postýlky, kojenecké zboží.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -šaty pro družičky. Pobočka: -Karviná, Borovského 2001.

Šití, oprava: - péřová přirývka - péřový polštář.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 19.03.2012 do 19.03.2042. Prodej značkové dámské módy.

Maloobchod, prodej: - bytový, metrový textil: - prostěradla, ložní soupravy, polštáře, přikrývky, peřiny, povlaky, deky, přehozy, sypkovina - záclony, dekorační závěsové látky - ubrusy, dečky, sedáky, PVC ubrusovina - ručníky, osušky, žínky, koupelnové předložky - utěrky, kuchyňské zástěry, chňapky - batikovaná dámská móda ...

přerušení: od: 30.11.2014 Prodej, e-shop, bazar: -kojenecké, dětské oblečení + oblečení pro mladé -dámské spodní prádlo české výroby -bazárek, Anglie, outlet, next -Nové oblečení z dovozu za super ceny

Myslivost - e-shop. Prodej: -myslivecké oblečení, obuv, potřeby s tím související. Dále nabízíme pracovní a ochranné pomůcky a potřeby pro kynologii.

přerušení: od: 28.2.2013. Internetový obchod E-BAGS.CZ: -značky Delsey, Samsonite, Victorinox, Case Logic -batohy -cestovní kufry -kabelky -peněženky -aktovky -cyklo batohy -batohy na notebook, outdoor.

Dětský bazar. Prodej, výkup: - dětské kočárky - chodítka - postýlky - dětské židle, židličky - hračky, kola, tříkolky - sportovní potřeby - oblečení: - těhotenské - dětské.