Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, e-shop: - oblečení, oděvy (dámské, pánské, dětské) - vybavení pro bojové sporty - outdoor

Prodej, e-shop: - závěsy, polštářky - zrcadlový nábytek - noční stolky - luxusní postele, čalouněné - matrace a rošty - taburet.

Dětská obuv - celoroční - kožená - membránová - treková - holínky, balerínky - textilní, kompromisní a jiná

E-punčocháče.cz Nabídka: -punčochy klasické, zeštíhlující a podpůrné -samodržící -na podvazky -společenské -dětské -ponožky a podkolenky -punčochové zboží pro každou příležitost.

Maloobchod, prodáváme: -oblečení pro kojence a malé děti - potřeby pro kojence - hračky pro kojence - zábavní pyrotechniku.

Baletní, taneční potřeby na balet, step, zumbu, flamenco. Taneční boty.

Společnost Lovinia, s.r.o. se zaměřuje na prodej kojeneckých potřeb, vložek, plen, olejů a mnoho dalšího.

Internetový obchod, e-shop: -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo -plavky

Výroba, prodej: - dřevní a agro pelety Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

E-shop, internetový obchod - pánské oblečení - košile, obleky, saka, kabáty - vesty, kalhoty - boty, ponožky - kravaty. Výdejní místo pro osobní odběr: Centrum Ostravy, ul. Čs. legií 8, Ostrava, 702 00

Dámské a pánské krejčovství. Půjčovna společenských šatů.

Největší síť obchodů Second Hand textilu v České republice. TEXTIL, VELKOOBCHOD, SECOND HAND, MALOOBCHOD Dovoz, třídění a následný prodej Second Handového textilu. Vybraný textil pochází z velkoměst USA, Velké Británie a Švýcarska Nabízíme vysokou kvalitu tříděného textilu a velmi širokou nabídku druhů od kravat, šátků, přes boty, ...

Výroba pánských a dámských doplňků z kvalitních materiálů. Kravaty, šátky, šály, motýlky, pašmíny naší společnosti jsou navrhovány podle nejnovějších technologií v souladu s aktuálními evropskými a světovými trendy. Náš výrobní program zahrnuje: - kravaty společenské, reklamní - motýlky - šátky, šály - roušky - kravatové spony ...

Výroba, potisk: - tašky papírové, textilní, laminátové, igelitové.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - papírové obalové materiály - hygienické potřeby - toaletní papír, papírové ubrousky, papírové utěrky, papírové kapesníčky, Maxi program - lnářské výrobky - zemědělská technika na sběr a zpracování lnu.

Wilbur s.r.o. provozuje obchod MIMInu.cz, který se zaměřuje na prodej dětského zboží, vybavení do kočárků, postelí, plenek, kojeneckého oblečení a mnoho dalšího.

Výroba, šití na zakázku, velkoobchod, prodej: - prošívané přikrývky, přikrývka, deky - polštáře - ložní soupravy - povlečení - froté a bavlněné prostěradla, podložky pod prostěradla - ubrusy - ložní zboží pro kojence - plážové lehátko, lehátka - matrace - matracové chrániče.

Eshop Lovelygirl. Přímý dovoz, velkoobchodní a maloobchodní prodej: - italského spodního prádla Lovelygirl, Slight, EMY Bimba, Gasoline - polského pánského spodního prádla - Cornette, - bezešvého italského spodního prádla Intimidea.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, šití, eshop: - ochranné pracovní pomůcky - ochranné pracovní oděvy - chrániče sluchu E.A.R., BILSON - ochranné brýle, štíty, přilby OKULA, UVEX, BILSOM - zimní zateplené bundy, softshell, fleece bundy - mikiny, košile, trička - čepice - kombinézy, montérky - spodní prádlo, ...

Exkluzivní dealer pro ČR a SK bezpečnostní obuvi U-POWER. Dodáváme bezpečnostní a ochranné pomůcky, firemní oděvy, reklamní a ochranné pracovní oděvy, zajišťujeme potisky, výšivky a nášivky.

Výroba, velkoobchod a prodej ochranné pracovní pomůcky. Ochrana rukou. Ochranné pracovní rukavice: -pětiprsté kombinované -pětiprsté celokožené -textilní pletené -máčené na textilním podkladu -palcové a tříprsté -bez textilního podkladu -speciální pro ochranu výrobků -s hlavní ochranou proti mechanickým rizikům -pletené ...

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Společnost SYTIS, s.r.o. je výrobcem lněných a pololněných tkanin včetně úprav dle požadavků zákazníka. Lněné NITĚ se využívají pro účely potravinářské, sedlářské, obuvnické, kožené a plastické galanterie, šití papírových pytlů, v zemědělství, ale také v domácnostech na ruční šití, pletení, háčkování či drhání. Spisová šnůra-trikolóra pro ...

Dodávka: - průmyslové utěrky - pracovní židle - papírové ručníky, tekuté mýdlo, dezinfekce na ruce - jednorázové rukavice, obleky - vybavení pro čisté prostory- utěrky, rukavice, roušky, čepice