Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Maloobchodní prodej: -obuv -textil.

Výroba: -textilní -kusové vigonní výrobky -mycí hadry -mycí látky.

Prodej: - mladá móda: - jeans - kalhoty - košile - vesty - mikiny - tirka - bundy - boty - opasky.

Prodej, maloobchod: - textil, oděvy - móda mladých džíny, rifle, košile, mikiny, svetry, trička, bundy, batohy, kožené opasky - boty, obuv Martens.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil - ložní, kuchyňský - punčochové zboží - záclony, dekorační tkaniny, molitany - koupelnový program (koupelnové textilie, osušky, ručníky, předložky).

Maloobchod, prodej, rozvoz, montáž: - nábytek, nábytek na míru - bytové doplňky - kovové, sklápěcí postele - dvoupostele, rozkládací pohovky - matrace, rošty - sedací soupravy, sedačky - židle, křesla - vestavné skříně - ratan. Kuchyňské studio, kuchyňské stoly a židle.

Nabízíme sortiment vestavných systémů: - vestavěná lůžka - sedačky na míru - matrace na míru - lamelové rošty na míru apod.

zánik poslední živnosti: 16.6.2009. Maloobchod, prodej: -průmyslové, spotřební zboží -koberce -nábytek -bytový textil.

Služby: - zprostředkovatelské činnost v oblasti dovozu kožené, koženkové a textilní obuvi.

Výroba: -prýmky -šňůrky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - domácí potřeby - textlní galanterie

Maloobchod, prodej: - obuv - punčochové zboží, ponožky - kožená galanterie - dámské kabelky.

Maloobchodní prodej: -obuv zimní, celoroční, domácí, sportovní -antistresová dámská a pánská obuv značky RIEKER -kožená galanterie -batohy, kabele, kabelky, peněženky -školní aktovky, penály -kufry, kosmetické kufříky, manikury, etue -punčochy, punčocháče, ponožky.

Půjčovna, maloobchod, prodej: -svatební a společenské šaty dámské i pánské -šaty pro družičky -chlapecké obleky -doplňky (závoj, kytičky na vplétání, korunku, svatebních ozdoby, pánské a dámské klobouky) -bižuterie -spodní prádlo -punčochové zboží -obuv -pánské košile, vesty a doplňky Zajistíme: -snubní prsteny ...

Výroba, velkoobchod a maloobchod: - dámské, pánské oděvy - spodní prádlo

Prodej, maloobchod: - módní textil, oděvy - obuv - kosmetika.

Služby: - kadeřnictví - pedikúra. Prodej: - partiové látky i I.jakosti (krepy, flanely, vizkózy, bavlny TIBA) - prodej i na váhu (zbytky) - další provozovna: - Hradec Králové, E.Beneše 1554 (naproti objektu Harmonie I.) - otevřeno po-pá 9-18hod., so 8-12.

Velkoobchod, prodej: - kožená (kůže) galanterie.

V nákupním centru Géčko. Maloobchod, prodej: - jeans - rifle.

Prodej: -pracovní oděvy -levný textil oděvy -komisní prodej Oprava: -televize -radia -drobné elektrické spotřebiče.

Dětský bazar Chrudim. Bazar (komisní prodej) dětského zboží – oblečení, obuv, kojenecké potřeby, hračky, dětský nábytek (jídelní židličky, postýlky), školní potřeby, autosedačky, sportovní vybavení, sportovní kočárky, golfky a těhotenské oblečení. Reflexní vesty pro děti. Provozovna: Koželužská 253 Chrudim 2

Butik. Maloobchod, prodej: -textil, oděvy.