Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
zánik poslední živnosti: 20.11.2012 Výroba, dodávka, prodej: - pracovní oděvy

Prodej, maloobchod: - textil, hračky, bižuterie. Podnikatel ukončil činnost 10/2004.

Sklad. Prodej: - obiloviny a krmné směsi - krmiva pro psy* a kočky - hnojiva, postřiky - hospodářské potřeby - hutní materiál - ochranné pomůcky - drogerie.

Truhlářství - truhlářské práce Výroba: - nábytek z masivu, z přírodního dřeva - postele, ložnice, - dětský studentský i kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky na míru - obklad a renovace schodů - matrace, rošty

Maloobchod: -dámské oděvy -pánské oděvy. Sídlo firmy: Kontex - Pavel Smrčka Hnězdenská 595 Praha tel: 233550090.

Velkoobchod: - pánské a dámské oděvy Maloobchod, prodej: Žižkovo nám. 166 tel.: 327 314 081

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská konfekce. Doplňkový sortiment: - ponožky - čepice - rukavice - šály - opasky - obuv - tašky - batohy.

Velkoobchod: - pánské a dámské oděvy značky MAPLE

Kamenný dětský obchod s e-shopem prodávající oblečení pro děti a miminka, kojenecké zboží a hračky. Možnost osobního odběru zboží objednaného v eshopu v naší prodejně - Dětský obchod Zvoneček, Pardubice. Nabízíme kvalitní zboží od českých a slovenských výrobců. Prodáváme zboží značek: Richelieu, Tulec Trend, Vejnar, Nattou, PrincOliver, Scamp, ...

Výroba, šití, krejčovství: - sportovní oblečení, oděvy - mikiny, polokošile, dámská trička - výrobky pro reklamní účely s potiskem a výšivkou.

Prodej: - termoprádlo - bezešvé prádlo - legíny - pánská pyžama - noční košile a košilky - halenky - trička trika topy tílka - spodní prádlo - ponožky - sportovní oblečení - stříbrné šperky - bižuterie

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -kabelky, tašky, školní aktovky -rukavice -pásky, opasky -manikury -obuv pánská, dámská. Další prodejna: -Brno Olympia U Dálnice 777 tel.: 547 212 644 po-pá 10-21, so, ne 9-21.

Pobočka. Prodej: - kožené oděvy - obuv - galanterie.

Prodej: - kožená galanterie.

Pobočky. Prodej, maloobchod: - kožené oděvy - obuv - galanterie - kabelky, peněženky, kufry, aktovky.

Kožešnická výroba - kožichy pravé a umělé - textilní potahy - doplňky

Prodej: - stylové doplňky - hodinky - kosmetika - parfémy - šperky.

datum zániku: 5.4.2013. Výroba - osobní prádlo.

datum zániku: 30.7.2013 Výroba, prodej: -textilní výrobky, pracovní oděvy pro zdravotnictví, sociální ústavy, školství, učňovská střediska, úklidové a strážní služby.

zánik poslední živnosti: 20.11.2013 Prodej - oděvy.

Velkoobchod, maloobchod, e-obchod- stroje a zařízení pro textilní a oděvní výrobu: -šicí stroje (vč. opravy a servis) domácí, průmyslové, profesionální -galanterie - nůžky, pravítka, jehly... -textilní stroje - řezací technika (řezačky, žehlicí technika, CAD systémy) -příslušenství - lemovače, zakladače, patky -náhradní ...

Výroba: -ponožky, ponožka Složení: -80 % bavlna, 20 % polyamid, bavlna je indická mercerovaná, široký sortiment barev a vzorů.

Maloobchod, prodej: -oděvy -textil -kožené zboží -jeansové oblečení.