Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, e-shop: WIDO.CZ - internetový obchod s kabelkami, peněženkami a bytovými doplňky V našem obchodu wido.cz najdete široký sortiment kvalitních dámských kabelek značek LS Fashion, New Berry a Mahel, různých barev, převážně se specializujeme na černé a hnědé kabelky. Z modních doplňků nabízíme psaníčka na plesy a společenské akce, dále ...

Balu Shop má na svém eshopu oblečení, hračky, kosmetiku a další potřeby pro miminka.

Módní obchod s oblečením a módními doplňky - dámské, pánské, dětské oblečení značky Mustang, Tom Tailor, Guess, Cavalli, Met, Replay a další. - bižuterie, pásky, šály, peněženky, kšiltovky - obuv - kabelky.

Společnost B.O.I.S.-FILTRY, spol. s r.o., založená v roce 1991, je předním českým podnikem specializujícím se na vývoj a výrobu inovativních řešení v oblasti filtrace a maskovací techniky. Její odborníci mají bohaté zkušenosti s výzkumem a vývojem netkaných textilií a ochranných prostředků proti zbraním hromadného ničení. Hlavní činností firmy ...

Svatební studio, ve kterém vám kromě šatů značky Maggie Sottero, nabízíme autorské modely na míru. Při šití nám záleží nejen na střihu, ale také na výběru kvalitních látek a materiálů. Sídlíme v ateliéru starobylé zástavby v centru města Znojma. Každé z Vás věnujeme osobní péči a pomáháme hledat pro Vás ty pravé. Každá nevěsta je jedinečná a proto ...

Naši prodejnu Obuv Ilona Miluše Fousková naleznete v Hrušovanech nad Jevišovkou v dojezdové vzdálenosti měst Znojmo, Hustopeče, Mikulov, Moravský Krumlov. V naší prodejně prodáváme obuv, dětskou obuv s atestem Žirafy, koženou galanterii, ponožky i doplňky obuvnictví. Přijímáme platební karty. Prodej: - obuv - kožená galanterie, kabelky, ...

IndigoFactory je tisková laboratoř, designové studio a obchod. Specializujeme se na látky, jako je velvet, softshell, ortalion, krep, mikrovlákno, hedvábí, kočárkovina, blackout a mnoho dalších, nabízíme je v našem e-shopu a doručujeme po celé České republice a Evropě. V naší široké nabídce naleznete látky na závěsy, čalounění, kočárky, i látky na ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: ochranné pracovní pomůcky, pracovní rukavice, outdoorové a sportovní oblečení a obuv, pracovní, trekingová a vycházková obuv, pracovní oděvy, ochranné brýle, přilby, respirátory, svářecí prostředky, mycí, čisticí a úklidové prostředky, nářadí a nástroje, hygienické a dezinfekční prostředky

Služby, oprava: -obuv, boty -kožená galanterie -brašnářské práce. Prodej: -dětské papučky (záruka zdravotní nezávadnosti).

Maloobchod, specializovaný prodej: - pracovní oděvy.

Design-Jarošová s.r.o. se zaměřuje na prodej dámského oblečení a obuvi.

Módní butik se zaměřením prodej značkové módy. Zakoupíte u nás produkty značek Koralline, Leidiro, YaYa, Zerres nebo ConceptK.

Prodejna s módními doplňky. Krásné a moderní kožené kabelky.

Plachty a sedačky na historická vojenská vozidla

MgA Pavel Gajdoš prodává galanterii, knoflíky, lemovky, šňůrky, manžetové knoflíky a různé doplňky.

Výroba: - pletené výrobky: - pletené rukavice - pletené čepice - pracovní rukavice.

V e-shopu společnosti AB reflex s.r.o. zakoupíte různé reflexní prvky, jako jsou vesty, přívešky, samolepky, pásky, zvířátka, odrazky, taháčky, trička, ponožky, klíčenky, tašky, ledvinky, ale také ochranné masky, roušky a respirátory.

Firma se zabývá výrobou a prodejem mininálepek. Dodává samolepicí a nažehlovací jmenovky pro děti k označení oblečení a pomůcek do školy i školky, etikety na kuchyňské dózy, zavařeniny či kořenky, štítky na úložné boxy, šanony.

Firma se zabývá prodejem dámské a pánské kožené galanterie. Sortiment zahrnuje peněženky, batohy, tašky na notebook, manikúry, opasky, klíčenky, kabelky apod.

E-shop: - spodní prádlo - pyžama - dámský textil.

ZELTNER s.r.o. se zaměřuje na prodej dámské, pánské a dětské obuvi, kožené galanterie a punčochového zboží.

Internetový obchod s obuví. Prodej moderních i klasických dřeváků na léto i celoroční nošení. Široký výběr dřeváků v kombinaci s kůží pro muže, ženy i děti.

Top style móda prodává na svém eshopu módní oděvy a doplňky.

Provoz e-shopu Oázakabelek. Prodej malých, středních i velkých kabelek, psaníček, . kabelek na rameno i crossbody nebo elegantních kabelek. Dámské a pánské kožené peněženky. Pánské tašky a aktovky.

Česká značka ekologicky vyráběného oblečení. Internetový obchod s dámskou, pánskou a dětskou módou.