Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: - luxusní italské spodní prádlo.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Oblečení a módní doplňky Kašmir. Internetový obchod, eshop, prodej: - sluneční brýle - lyžařské brýle - trička, mikiny.

Prodej taneční obuvi pro moderní, jazzový, společenský, diskotékový tanec, street dance, salsu, hip hop a balet. Uspokojíme potřeby profesionálních tanečníků, ale i těch, co tančí pouze rekreačně v tanečních, na plesech nebo v různých tanečních kurzech.

Potisk, prodej, e-shop: -trička, mikiny. -textil. Výroba, potisk: -samolepky. -placky, butony. -trsátka. -reklamní předměty. Služby: -sítotisk. -tamponový tisk. -velkoplošný tisk.

Svatební salón: - zapůjčení svatebních a společenských šatů - šaty pro nejmenší (slečny i kluci) - korunky, bižuterie, závoje, .... - vývazky do kytiček a jiné potřebné doplňky - svatební oznámení - svatební kytice, kytice na auto, výzdoba svatební tabule - nevěsty mají u nás slevu na svatební oznámení - snubní prsteny - oblečení nevěsty ...

Výroba: -ponožky -pletená výroba ponožek -strojové vyšívání - potisk textilu - reklamní textil -dětské, dámské, pánské -elastické -dětské froté -ohrnovací froté -froté, polofroté -zakázková výroba.

Brašnářství, výroba, prodej, e-shop: - opasky - kabelky, brašny - kožená pouzdra - peněženky - měšce.

Prodej, velkoobchod: - kožedělné výrobky - třísločiněné usně (řemenářské, sedlářské, stélkové) - chromočiněné usně (waterproof 6TX) - štípenka - vepřovice Sklad - tel.:577923829: - náměstí 3. Května 34, Otrokovice.

Prodej: - potřeby na pletení a háčkování - pletené a háčkované výrobky.

Výroba a prodej ponožkového zboží. Výroba, prodej: - ponožky.

Distribuce: -dětské designové produkty.

Prodej: - ruční nářadí - brusivo - ochranné pracovní pomůcky, obuv, oblečení.

Internetový obchod - dámské, pánské a dětské oblečení - dámská a dětská obuv - kosmetika - šperky - dárkové předměty - hračky - bytový textil - módní doplňky - domácí mazlíčci

E-shop: - nářadí - zahradní nářadí - vybavení autodílen - ochranné pomůcky - autodoplňky - campingové a outdoorové vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební nářadí a ochranné pracovní pomůcky -osobní ochranné pracovní pomůcky -pracovní oděvy (montérky, kombinézy, vatované kabáty, kalhoty) -pracovní rukavice (celokožené, kombinované, neprůřezné, chemicky odolné) -pracovní obuv (s ocelovou špicí, gumové holínky, filcové boty) -pomůcky pro ...

Zdravé spaní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - matrace ortopedické - lůžkoviny z ovčí vlny - polštáře z visco pěny.

Dovoz, prodej: - outlet oblečení od různých výrobců a značek

Dovoz, velkoobchod, prodej: - batohů, sportovních a cestovních tašek či kabelek z Velké Británie.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, e-obchod- stroje a zařízení pro textilní a oděvní výrobu: -šicí stroje včetně opravy a servis, domácí, průmyslové, profesionální -galanterie - nůžky, pravítka, jehly... -textilní stroje - řezací technika (řezačky, žehlicí technika, CAD systémy) -příslušenství - lemovače, zakladače, patky -náhradní ...

Nejširší sortiment spotřebního zboží pro řezníky a uzenáře nabízí svým zákazníkům firma Martin Kučera. Máme největší výběr řeznických nožů a ocílek v ČR. Dále v našem sortimentu naleznete sekery a sekáčky, pilky na kosti, řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, sterilizátory nožů, tužky a barvy na značení masa, ...

Prodej matrací. Nabízíme matrace zdravotní, polyuretanové, ze studené pěny, taštičkové, kokosové, latexové, sendvičové, dětské a další. Vše skladem. Výhodné akce. V naší prodejně si můžete matraci vyzkoušet a rovnou odvézt. Doprava po Praze v den objednání. Zajišťujeme dopravu i po celé ČR.

Obchúdek s originálními dětskými bodynkami, milnikovými kartičkami pro miminko a dalším lákavým zbožím pro ty nejmenší. Kvalitní materiál, dobrá komunikace a rychlé dodání.

Výroba a prodej pracovních oděvů. Veškeré zboží splňuje ČSN a EN a má prohlášení o schodě. Vyrábíme a prodáváme tento sortiment: - ochranné štíty a brýle - čiré, prachotěsné -ochranné masky, filtry svářečské kukly, štíty - ochrana sluchu - zátkové a mušlové chrániče 3M (Racal, Scott), Kemira, Moldex, Refil, Peltor - ochranné ...

Těžištěm naší činnosti je prodej italských trendy kabelek, batohů a peněženek z pravé kůže. S dopravou nad 1000 Kč zdarma, s dodávkou do 24 hodin a uceleným módním poradenstvím.