Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: - hovězí lícové kůže, usně galanterní, obuvnické, oděvní, užitkové - kování na výrobky - doplňkový sortiment.

V kouzelném světě MujParacord.cz najdete spoustu zajímavého zboží. Na prodej: - náramky - padákové šňůry - survival příslušenství.

Výroba i na zakázku, prodej: - pracovní oděvy - až 160 druhů dle požadavku.

Kvalitní a pohodlná, převážně usňová obuv i pro široká chodidla. Vše skladem. Krátké dodací lhůty. Telefonická podpora.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -PONOŽKY, PODKOLENKY, POTÍTKA dětské, dámské, pánské, tenké, froté, elastické, vzorované, antibakteriální -PONOŽKY SPORTOVNÍ tenisové, squashové, fotbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, běžecké, turistické, golfové, lyžařské -PONOŽKY ZAKÁZKOVÉ oddílové, reklamní, firemní, letecké, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - metrový textil - metráž - látky, tkaniny, úplety - galanterie.

E-shop. Eco produkty: - dárky a hračky - drogerie, lahve, termosky - filtrace vody, kuchyně a nádobí - lůžkoviny, obaly, tašky - kosmetika apod.

Svatební salon Vlasta zajišťuje své služby od roku 1991. Zabýváme se půjčováním svatebních a společenských šatů. Modely šatů nabízíme od domácích návrhářů, ale i ze zahraničních dílen. Sortiment svatebního a společenského oblečení: - dámské šaty, závoje, punčochy, peleríny, klobouky, rukavičky, střevíčky a doplňky - pánské obleky a ...

Zelený strom je česká rodinná firma. Nabízí originální sortiment zboží pro stolování. Dodává kvalitní, trvanlivé čajové a kávové servisy, talíře a mísy a misky. Dodává rovněž kvalitní textil vyrobený ekologicky.

Prodej, e-shop: - dámské a pánské oblečení, oděvy

Maloobchod, prodej: - ovčí produkty - výrobky z ovčí vlny - bylinné balzámy - výrobky z konopí Velkoobchodní prodej, sklad: - letiště 1578, 765 02 Otrokovice tel.: 603164910.

On-line návrh oblečení: - široké spektrum textilu pro dámy, pány, děti - více motivů

Maloobchod, prodej: -konfekce, oděvy -kostýmy, kalhoty -halenky -šaty -pletené zboží -klobouky -zimní dlouhé a krátké pláště, bundy. -módní doplňky.

Distribuce, velkoobchod: - textilních přízí - technických přízí.

Prodej výrobků od handicapovaných osob a seniorů: - prodej sortimentu od dodavatelů i chráněné dílny

PEROLA čistírna s.r.o. nabízí profesionální mokré a chemické čištění oděvů, praní prádla, žehlení, mandlování i drobné úpravy oblečení. Mezi naše další služby patří také opravna obuvi, čištění koberců a čištění kůže. Najdete nás na ulici Hviezdoslavova, Praha 4. Služby naší čistírny: - čištění, čistírna oděvů - čištění kabátů, obleků, ...

Půjčovna - svatební šaty - společenské, dětské šaty - pánské obleky - doplňky.

Výroba a zpracování textilu - zpracování textilního odpadu a zbytků z textilní výroby - recyklace textilního odpadu.

Maloobchod, prodej: -dámské, pánské oděvy -textilní výrobky, textil, oděvy -doplňky.

Velkoobchod s textilem: -přední dovozce fleece materiálů Import, export, velkoobchod: -metrový textil -látky -metráž -fleece -bavlněné úplety -funkční textilie -lacomfort. Zprostředkování vývozu nebo dovozu z DUBAI v UAE. E-shop s Arabskými parfémy

E-shop: - hračky - dětské oblečení - kojenecké zboží

Dodávka, distribuce, maloobchod, prodej, výroba: - obuv: - PRESTIGE - sportovní - pracovní - chirurgická - zimní - dětská.

Výroba, prodej, e-shop: - bekovky - čepice - klobouky - kšiltovky, čelenky

Prodej, e-shop: - kufry, batohy, brašny, tašky, kabelky, doplňky.