Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodejna - oděvy pro plnoštíhlé: - móda pro volný čas (tepláky, mikiny, trika) – vhodné pro alergiky 100% bavlna. Halenky, úplety, pletenou módu, kalhoty, sukně, šaty, saka, kostýmy, obleky, bundy, paleta. Noční košile, pyžama, župany, domácí obleky.

Výroba, prodej, konsignační sklad: - bytový textil - látky - tkaniny žakárské, listové, dvouvrstevné nábytkové s potiskem dekorační závěsové Design, výtvarné zpracování látek: - počítačem na zakázku. Velkoobchod, maloobchod: - bytový textil - látky - tkaniny

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - montážní technika, materiály - spojovací materiál - brusný a řezný materiál - ruční, pneumatické a elektrické nářadí - servisní a stavební chemie - měřící technika - elektromateriál - ochranné pracovní pomůcky.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Výroba, prodej: - ručně tkané koberce, ubrusy, prostírky, přehozy

Česká textilní dílna, šití, výroba, e-shop: - textilní pytlíky, pytlíčky - pytlíky s vyšivkou - bavlněné sáčky, pytlíky - bavlněné roušky - zakázková výroba. Náhradní plnění.

Prodej: Internetový obchod - spodní prádlo - těhotenská móda - kojící móda - výbavička pro miminnko.

Technického sortiment: - nátěrové hmoty, spojovací materiál - zámky a kování, nářadí a nástroje - pracovní pomůcky či drogerie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby (papíry, tiskopisy, kalendáře, diáře) - ochranné pomůcky.

Prodej, e-shop: - bytový textil - látky - metráž - záclony

Výroba a prodej polštářů. Hnízdečka, mantinely do postýlky pro miminka, e-shop

Prodej: - matrace, rošty - povlečení, peřiny - prostěradla

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a ...

Dodavatel profesionálních produktů pro výrobu, údržbu a servis. Introduction. Metallit - Váš partner pro dílnu a výrobu Německá kvalita pro všechny profesionály Profesionálním uživatelům nabízíme od roku 1965 vysoce kvalitní sortiment, rozdělený do oblastí Technická chemie Pomůcky pro bezpečnost práce ...

Výroba, prodej, velkoobchod: - matrace - anatomické polštáře - potahy - přikrývky.

Výroba - pletené zboží - ponožky.

Výroba a prodej textilního zboží (zejména bavlněné pánské spodní prádlo a další bavlněné produkty).

Prodej: -textil -metrový textil, látky -textilní galanterie -doplňky. Sběrné místo čistírny a prádelny. Sběrna, čistírna peří.

Prodej: - hasičská výzbroj a výstroj - požární technika - hasící přístroje - pracovní pomůcky a oděvy - náhradní díly Prodejce zn. TOHATSU

Nákupní galerie -dovoz ze zahraničí značkové oblečení pro děti

Specializujeme se na běžecké oblečení a obuv Nike, Adidas a Salomon. Jsme autorizovaný prodejce těchto značek. Jako běžecká speciálka nabízíme běžecké boty z nejvyšších řad Nike. Dodáváme do celého světa.