Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej plážových tašek, kabelek, psaníček, batohů, kašmírových šál a mnoha dalších módních doplňků pro ženy.

Teknoshop Spiralshop je originální internetový obchod s oblečením ve stylech tekno, freetekno, dnb, streeatwear, hardcore tekno, tribe. Nabízíme kvalitní panské a dámské tekno trička a tekno mikiny. Nabízíme také pánské a dámské jarní a zimní bundy, kalhoty a šortky, batohy, kšiltovky, kulichy, peněženky, roztahováky, pásky ledvinky a kabelky, ...

Prodáváme obuv, kožené doplňky a oblečení pod naší značkou Zlatar. Zaměřujeme se na přírodní materiály a kvalitu. Zboží vyrábíme pouze v česku.

V naší nabídce najdete ty nejhezčí kabelky a peněženky poslední módy. Sledujte nás a využijte našich speciálních akcí a slev a nakupujte ještě výhodněji!

Kamenná prodejna, e-shop: - zdravotní pantofle - zdravotní dětské boty, obuv - školní batohy - kožené peněženky.

Prodej, e-shop: - hračky - dětské, kojenecké oblečení - kočárky - autosedačky.

Firma Tuchler jevištní a textilní technika spol. s r. o. je již více ne 13 let na českém trhu a je dceřinou společností rakouské společnosti Tüchler Bühnen- und Textiltechnik GmbH se sídlem ve Vídni. V našem sortimentu najdete: Samety Zatemňovací látky Akustické tkaniny Moltony, mušelíny, mollina Dekorační a efektní tkaniny Tyly, ...

Prodej, e-shop: - plavky - spodní prádlo - košilky - pyžama - župany - stahovací prádlo.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Výroba, prodej, velkoobchodní prodej, maloobchodní prodej: -veškerá pletená móda -halenky, svetry, komplety. Maloobchodní prodej: -oděvy -nadměrné velikosti -pánské -dámské -plavky -spodní prádlo -bytový textil, záclony.

Výroba - náhradní potahy - látky - výprodeje

Potahy pro Vaše IKEA sedačky Nabízíme potahy z kvalitních a trvanlivých tkanin Výroba a prodej: - potahový textil

Výroba, prodej: -kožešnictví -dámská i pánská kožešnická výroba -konfekce z Veluru a přírodních kožešin. Zpracování a barvení kožešin, výroba kožešinových výrobků. Velkoobchod s oděvy a obuví. Maloobchod s oděvy. Výroba kožených oděvů.

Výroba: - konfekce - polokonfekce a doplňků z pravých kožešin - znalecké posudky v oboru kůže a kožešin - export - import - surové kožky - vyčiněné kožešiny - předložky.

Přední výrobce tkanin. Tkaní a barvení lehkých 100% polyesterových tkanin. Použití: -podšívka -dekorační materiály -svrchní materiály -základní tkanina pro průmyslové využití. Výroba nylonové tkaniny pro výrobu airbagů. IMPRIMA - výroba desek pro bezvodý ofsetový tisk

Společnost H + M Zlín a.s. se zabývá odborným prodejem a servisem profesionální svářecí techniky prověřených značek. V našem sortimentu najdete svářečky MIG/MAG, svařovací systém CoWelder, plasmové řezačky, hořáky i redukční ventily. Mezi naše další aktivity patří výstavba bytových a rodinných domů, inženýrských sítí, průmyslových hal a to včetně ...

Zabýváme se výrobou a instalací bazénových plachet, které realizujeme na míru klientovi. Díky kvalitním materiálům s vysokou odolností, zatížením a kvalitou jsme schopni nabídnou bazénové plachty nejvyšší kvality. Plachty svařujeme vysokofrekvenčně, tedy spoje drží po desítky let!

Prodej vojenského materiálu - ARMYSHOP Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas. - vojenský materiál - vojenská výstroj - vojenská technika - vojenské oblečení - blůzy, kabáty, kalhoty, svetry, rukavice, pokrývky hlavy, obuv, kanady, maskáče, batohy, námořnická trička - ...

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Výhradní zastoupení módních značek MALVIN, LAUREN VIDAL, BEATE HEYMANN, COWEST pro Českou a Slovenskou republiku.

Maloobchod: - dětské, kojenecké oděvy.

Výroba, prodej: - pracovní oděvy - lůžkoviny - textil pro hotely, nemocnice

Velkoobchod, prodej: - chemicky, mechanicky odolné rukavice - laboratorní rukavice - rukavice proti pořezání.