Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Velkoobchod, maloobchod: -bytový textil. další kontakty: Firemní prodejna SAXUM v Litomyšli, Smetanovo nám. 76, PSČ 570 01 Otevírací doba PO - PÁ 8.30 - 17.00, SO - 8.30 - 11.30 tel: 461 616 777

Čalounictví. Oprava a výroba čalouněného nábytku: - židle - křesla - sedací soupravy - postele, postýlky - dveře, a jiné. - autočalounění - zakázková výroba matrací - výroba kožených řemenů - šití plachet - šití závěsy, opravy, ...

Prodej, služby: -záclony -dekorační látky -garnyže, záclonové tyče.

Prodej: -nábytek -ložnice, postele, skříně. -zákaznické návrhy -matrace, lamelové rošty.

SYMAN Restaurační a hotelová vybavenost: -široký sortiment výrobků pro vybavení Vaší restaurace či hotelu. Cestovní ruch: nevíte kam na dovolenou, a nebo víte a nemáte čas si sami vše vyřizovat a zajišťovat? Uděláme to za Vás my! Ekonomické služby: -ekonomické, účetní, daňové a organizační poradenství fyzickým i právnickým osobám.

Prodej: -záclonové tyče, garnyže, rolety -bytový textil.

Matrace: -zdravotní -atypické rozměry. Přikrývky a polštáře.

- koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - výroba textilní

Výroba: - úplety. Barvení, česání a úprava úpletů ze všech druhů materiálů.

Specializovaný výrobce a dodavatel fairtrade a biotextilu. Zakázková výroba, dodavatelství a komplexní služby pro ekologicky a eticky orientované textilní projekty. CSR řešení. Výrobky: - povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky - bio pohankovo-špaldový program: polštáře na spaní, cestovní polštáře, meditační polštáře atp. - ručníky, ...

Výroba, prodej: - bytový textil - tkané oděvní textílie.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

MAGNET 3PAGEN nabízí: - Promyšlené! Praktické! Příznivé ceny! - Potřeby pro domácnost a zahradu. - Krásné nápady na dekorace. - Dárky a další spotřební sortiment.

Prodej: - bytový textil - metrový textil - koberce - ložní přádlo - povlečení, prostěradla - závěsy, záclony.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

První česká továrna na prošívané přikrývky založená roku 1925. Výroba: -přikrývky -podložky -polštáře -různé doplňky -válečky -límce -dětský program -náplň -husí peří, prachové peří -čistá střižní vlna -polyestery plné i duté.

Výroba, prodej: - hotelový textil, reklamní textil, bytový textil - ručníky, osušky, župany, předložky

Vybavení textilním zbožím pro: -hotely a penziony -lázně -domovy důchodců -psychiatrické léčebny -nemocnice. Výhradní distributor prošívaných výrobků značky SCAN quilt pro veřejný sektor.

Bytový textil: - záclony - dekorační látky - garnýže - záclonové tyče -kolejnice - římské rolety - rolety - ložní prádlo - deky, přikrývky - přehozy - hotelový textil. Služby: - návrhy - šití - montáž garnyží - instalace dekorací.

Chráněná dílna v Dobrušce. Specializujeme se na: - šití dámské a pánské konfekce, drobných doplňků pro motorkáře, lůžkovin, látkového programu pro hotely, restaurace a penziony. Vyrábíme matrace – molitanové, pěnové, sendviče. Pro výrobu používáme výhradně české materiály a pěny, které se vyznačují svojí vysokou kvalitou a stálostí ...

Speciální prodejna postelí. Maloobchod, prodej: -postele -matrace -ložnicový nábytek.

Prodej: - textilní zboží kusové - metrový textil - záclony