Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Výroba, prodej: -dekorační tkaniny, záclonoviny -bytový textil -technické tkaniny -stanovky, plachtoviny -filtrační, obalové tkaniny.

Prodej - bytový textil Prodej - spodní prádlo.

vedeno již jako s.r.o. Lůžkoviny - Janeček, s.r.o. Kvalitní postele, povlečení i noční stolky Dětské postele Manželské postele Postele s úložným prostorem Potahy a povlečení Praktické postele Přikrývky a polštáře Stolky do ložnice Zdravotní polštáře. Lůžkoviny.

-Výroba a prodej drobných upomínkových předmětů. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Prodej, maloobchod: -textil, oděvy -džínový program (jeans).

Výroba: -ručně tkané koberce, běhouny, různé předložky (do koupelen, pokojů) -provaznické zboží-lana, šňůry prádlové, hospodářské provazy -síťované výrobky-sítě všeho druhu (houpací sítě, síťky do postýlek) -přehozy na čalouněný nábytek, do aut*.

Prodej - MP3 Prodej - vysílačky Barevné zpracování fotografií Černobílé zpracování fotografií Fotografické práce Prodej - fotoaparáty - příslušenství k fotoaparátům Výroba - razítka Prodej - hodinky CITIZEN Výroba - polštářky Výroba - kalendáře - diáře