Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské oděvy

Textilní výroba: -technické textilní výrobky -bytový textil -sportovní a pracovní oděvy -lehká konfekce -oděvní doplňky.

Výroba, šití, prodej: -dámská textilní konfekce -halenky -kalhoty.

Výhradní dovozce značky G-STAR RAW DENIM. Prodej: - pánské módy - dámské módy světové značky v centru Prahy. Založení společnosti G-STAR se zapisuje již v roce 1989 a od té doby je znám se svým inovativním a špičkovým stylem ve světě denim. Posouvání hranic, neustálé experimentování a vývoje produktů, vedl k posílení značky po celém ...

Velkoobchod, prodej: - těhotenská móda (těhotenské oblečení, oděvy) - těhotenské kalhoty a sukně - těhotenské noční košile a pyžama - módní halenky, trička. Výhradní distributor Windstar v ČR.

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -pánské oděvy.

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.

Půjčovna, zapůjčení: -svatební šaty. -společenské šaty. -pánské obleky.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -textil.

Naše firma se zabývá prodejem streetwearového oblečení. V současné době jsme partnery značek Pit Bull, Thor Steinar, Grobschlaechter, Ansgar Aryan, Pretorian, Hooligan, Troublemaker, La Vida Loca, Everlast, Lonsdale, Benlee, Hardcore united!

Prodej, maloobchod: - textil.

Second hand. Prodej: - použité zboží.

Výroba: - dámská konfekce (export výhradně do Anglie).

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy.

Prodej: -textilní výrobky, -krejčovství.

Prodej: - textil, - obuv.

Online prodej second hand oblečení. Dámský, pánský i dětský sortiment.

Služby, e-shop: -dámské zakázkové krejčovství -návrhy, šití vlastní oděvní kolekce.

Obchodní činnost: -prodej použitého oblečení.

Výroba: - dámská konfekce z úpletových materiálů - pracovní oděvy.

Půjčování svatebních a společenských šatů i doplňků.